Annonce
Norddjurs

Sko/Torp fejrer deres legendariske debutalbum

Palle Torp og Søren Sko med deres "landshold". Pressefoto
Sko/Torp er på turne med band for første gang i mange år for at fejre 30-års jubilæet for et af Danmarks allermest succesfulde debutalbums ”On a Long lonely night”
Annonce

GRENAA: Pavillionen byder 24. oktober på et genhør med Sko & Torps debutalbum ”On a Long Lonely Night” - live.

Pladeselskaberne nægtede i sin tid at udgive albummet, og de store radiostationer spillede ikke sangene. Men folk elskede Sko/Torps ’On a Long Lonely Night’ som via knofedt og lokalradioer blev det hidtil bedst sælgende debutalbum i Danmark. I år fylder albummet 30 år og bliver spillet i fuld længde på massiv tour.

Vi kom ud af ingenting. Ingen anede, hvem vi var

Søren Sko

Annonce

Totalt ukendte

- Vi har længtes efter at få lov til at spille alle sangene fra det album. Flere af dem har vi aldrig spillet live, så det bliver sjovt og en udfordring, siger Søren Sko.

- Vi kom ud af ingenting. Ingen anede, hvem vi var. Og jeg har ikke tal på, hvor mange gange vi både af danskere og udlændinge har fået at vide: ”Gud, vi troede, I var amerikanere!”

Adskillige selskaber afviste at udgive albummet, fordi det var på engelsk, og P3 spillede ikke sangene. I stedet tog Søren Sko og Palle Torp rundt til lokalradio efter lokalradio, som løftede albummet ud til lytterne. I januar 1991 ramte det førstepladsen på albumhitlisten, en optræden i Eleva2ren skovlede yderligere kul på, og snart var de nære fortællinger allemandseje. Såsom ’Voice Keep Calling’, der kredser om Berlin-murens fald, ’Young Girl’s Heart’, der er en hilsen til Søren Skos livsglade mormor, og titelnummeret, der en bekymret kærestes tanker.

Annonce

Et landshold

Ved koncerterne til efteråret bliver samtlige sange spillet i kronologisk rækkefølge – krydret med andre nedslag i Sko/Torps katalog. Som backing har de, hvad Søren Sko kalder ”et landshold” af musikere: Lars Daugaard på trommer, SP, som også spillede på pladen, på bas, Morten Woods på guitar og Søren Møller på keyboards.

’On a Long Lonely Night’ blev produceret af Mats Ronander og har blandt andre Sanne Salomonsen og Lis Sørensen med på kor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Når staten ikke holder loven

Randers FC For abonnenter

Klassekasser og historisk debut: Reaktioner fra sejren i Hobro

Annonce