Annonce
Østjylland

Skole og handicappede ramt af arbejdsnedlæggelse: Visterede chauffører kører ikke onsdag

Arkivfoto: Morten Stricker
En strid med ledelsen har fået chaufførerne hos en af Aarhus Kommunes samarbejdspartnere til at nedlægge arbejdet.

AARHUS: Uenigheden om en ny lokalaftale for chaufførerne hos HB Care, der leverer visiteret kørsel til Aarhus Kommune, er nu skyld i en arbejdsnedlæggelse blandt chaufførerne. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse, hvor nedlæggelsen bliver kaldt ulovlig.

- Specialkørslen for Aarhus Kommunes borgere er ramt af en ulovlig arbejdsnedlæggelse blandt chaufførerne hos HB Care A/S. Elever fra Stensagerskolen er ramt af arbejdsnedlæggelsen, lige som Voksen Handicapområdet er ramt, lyder det i pressemeddelelsen.

Man er endnu ikke klar over, hvor længe nedlæggelsen kommer til at vare, men onsdag eftermiddag blev der fundet alternative løsninger til de, der er påvirket af nedlæggelsen. Det er blandt andet taxaer, institutioner, andre leverandører og forældre, der har hjulpet med at få enderne til at nå sammen.

Mens man hos Aarhus Kommune afventer resultatet af et møde mellem HB Cares ledelse og chauffører, arbejder man på at finde løsninger, så en eventuel arbejdsnedlæggelse torsdag kommer til at genere borgerne mindst muligt.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce