Annonce
Navne

Skole og kirke i nyt samarbejde i Spentrup

Rebecca Bach-Lauritsen læser op af sine bøger på Blicherskolen i Spentrup i dag, fredag.  Pressefoto: Agnete Schlichtkrull
Det er Store Læsedag i dag, fredag, på Blicherskolen.
Annonce

I en tid med mange aflysninger på grund af coronakrisen glæder sognepræst Peter Ulvsgaard, Spentrup, sig over, at det i dag, fredag den 25. september, kan lykkes at gennemføre Store Læsedag på Blicherskolen i Spentrup.

I et nyt samarbejde mellem folkeskole og folkekirke i Spentrup er man fælles om at bringe en vigtig forfatter, nemlig Rebecca Bach-Lauritsen, i øjenhøjde med eleverne på Blicherskolen.

Rebecca Bach-Lauritsen vil læse fra flere af sine bøger, og de lokale præster er også inviteret til at virke som litteraturoplæsere.

Peter Ulvsgaard glæder sig over et nyt samarbejde i Spentrup. Arkivfoto: Annelene Petersen

Rebecca Bach-Lauritsen er aktuelt indstillet til at modtage Nordisk Råds børnebogspris. Hun har ud over at skrive børnebøger også produceret børne- og ungdoms-tv og skabt flere prisbelønnede podcasts.

Rebecca Bach-Lauritsens seneste bog med titlen "Mormor og Mormor" er i øvrigt illustreret af tegneren Charlotte Pardi, der selv har været elev på Blicherskolen. Denne bog udkom i sidste måned.

Som eksempel på Rebecca Bach-Lauritsens talent for at skrive kan nævnes, at i dansklærernes fagblad "Dansk" fremhæves hendes bog "Ellens ark" som en nyklassiker for sorgskildringer i dansk børnelitteratur.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Karakterer fra vendepunktet i Nørreskoven: Defensiven viste vejen

Randers

Lokal politiker skal overvåge valget i USA: Malte Larsen er observatør i Missouri når amerikanerne stemmer 3. november

Sport For abonnenter

Ude af position og nyt ansvar i forsvaret: Degn vil bruge pragtkamp som afsæt til mere

Danmark

Vis os din coronahilsen: Er du den akavede, den friske eller den forbudte type?

Annonce