Annonce
Navne

Skole- og retspolitik de foretrukne emner

Karsten Ulstrup Kristensen har fået endnu en post i sit parti. Privatfoto.

Portræt. Karsten Ulstrup Kristensen bestrider flere poster hos de konservative i Randers.

Skole- og retspolitik er to af de emner, den nyopstillede folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti i Randers Syd, Karsten Ulstrup Kristensen, 28 år, prioriterer højest på det landspolitiske område.

Karsten Ulstrup Kristensen bestrider i forvejen flere poster for partiet. Han blev i sidste måned genvalgt til sin tredje periode som formand for Randers KU, han er medlem af bestyrelsen for den konservative vælgerforening, og han er også med i partiets regionsudvalg.

Karsten Ulstrup Kristensen har de seneste ni år været ansat hos Finn Rasmussen, Fårup, som driver firmaet & Rasmussen. Det lidt specielle firmanavn har baggrund i, at Finn Rasmussen oprindelig havde en kompagnon, som imidlertid trådte ud på et tidspunkt, så hendes navn forsvandt - derfor & Rasmussen.

Annonce

Selv arbejder Karsten Ulstrup Kristensen mest fra et kontor i Haslund, men det sker også, at han og Finn Rasmussen arbejder sammen i Fårup.

Karsten Ulstrup Kristensen er vokset op i Kristrup og bor stadig her. Efter de første år i Kristrup Skole skiftede han til Hobrovejens Skole og indledte sin datameknikeruddannelse med et halvt år på Teknisk Skole i Randers. Herefter fulgte et par år på EUC Midt i Viborg, hvor han sluttede med en uddannelse som it-supporter.

Egentlig var Karsten Ulstrup Kristensen gået i gang med at læse til datafagtekniker, som uddannelsesnavnet nu var ændret til, men da han blev tilbudt ansættelse hos Finn Rasmussen, valgte han for nu ni år siden at sige ja tak.

Det er ikke mindst en genbrugsportal, som & Rasmussen har udviklet i samspil med kommuner og miljøorganisationer, Karsten Ulstrup Kristensen arbejder med.

Desuden har & Rasmussen udviklet nyskabelsen Reparationsguiden, hvor enhver kan gå ind og se, hvor man kan få stort set hvad som helst repareret. Brug af guiden er gratis, både for brugerne og for de firmaer, der tilmelder sig, så der er ikke den store indtjening i at drive den - snarere er der tale om et stykke idealisme fra de to i & Rasmussen.

En del af fritiden går også med it. Karsten Ulstrup Kristensen står nemlig sammen med en elektriker for driften af storskærmen på AutoC Park (Randers Stadion), når Randers FC spiller på hjemmebane.

Samarbejdet med Randers FC begyndte i 2007. Dengang var Karsten Ulstrup Kristensen i aktion som fotograf, men det var nærliggende at gøre brug af hans it-uddannelse til drift af storskærmen.

Fotografering er stadig en hobby for Karsten Ulstrup Kristensen, som gerne foreviger motiver fra historiske bydele eller fra naturen.

Og så var Karsten Ulstrup Kristensen blandt stifterne af Randers Floorball Club, hvor han stadig hygger sig med spil, når tiden tillader. Fra en beskeden begyndelse i Kristrup trænes der nu både i Randers Arena og i den nye hal ved Randers Statsskole.

Nogle gange om året hygger Karsten Ulstrup Kristensen sig med at brygge sit eget øl.

»Jeg kan godt lide at smagssammensætte noget, og der er så mange muligheder med øl«, forklarer Karsten Ulstrup Kristensen, som for et par år siden udgav en fagbog for bartendere.

Det kræver tålmodighed at brygge øl. Der går tre måneder fra de første indledende øvelser, til øllet kan drikkes.

Karsten Ulstrup Kristensen og den ligeledes nyopstillede Christian Hartmann (i Randers Nord) afløser som folketingskandidater Niels Christian Selchau-Mark, som af private årsager har trukket sig fra alle sine opstillingskredse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Skal byrådet have nyt navn? To partier er klar til at ændre titlen på Randers Byråd

Randers FC

Pokalfinale er mere end hæder og ære: Europæisk millionregn kan vente Randers FC

Randers FC

Nedtælling til pokalfinale: Husk at følge med, når vi går live med Ralf Pedersen

Annonce