Annonce
Randers

Skoleelevernes stemme skal høres

Formanden for Skole- og uddannelsesudvalget, Steen Bundgaard, talte til mødet, hvor han fortalte eleverne om deres betydning for alle skoleelever i kommunen. PR-foto

Fælleselevrådet er de randrusianske elevers talerør til byrådspolitikerne.

Annonce

Randers: Randers Fælleselevråd har netop taget hul på et nyt år, hvor det skal sætte fokus på folkeskolen. Det skete til et arrangement, hvor det nye formandskab blev valgt. Fælleselevrådet er de randrusianske elevers talerør til byrådspolitikerne.

Formanden for Skole- og uddannelsesudvalget, Steen Bundgaard, talte til mødet, hvor han fortalte eleverne om deres betydning for alle skoleelever i kommunen.

- Randers Fælleselevråd er meget vigtigt, fordi I ligesom os byrådspolitikere er valgt af andre. I repræsenterer jeres skole, og I repræsenterer eleverne på jeres skole. Sammen repræsenterer I alle elever i Randers Kommunes skolevæsen. Og det er 8.000 elever, så I har en vigtig opgave i at repræsentere så mange, sagde Steen Bundgaard i sin tale til eleverne.

Et nyt år i fællesrådet betyder også et nyt formandskab, som skal stå i spidsen for det fælles elevråd et år frem. Det blev Daniel Mortensen fra 9. klasse, som blev valgt som formand af de andre elever i fællesrådet, og han lægger vægt på, at alle skal føle sig hørt i fællesrådet. - Jeg vil være elevernes talerør. Alle skal have lov til at komme med deres mening, og jeg vil lytte til dem, siger den nyvalgte formand. Det nye formandskab, som består af fire elever, starter med det samme deres arbejde med at være de randrusianske elevers talerør til politikere. Det er elever fra 6. - 10.-klasse i kommunens folkeskoler, som udgør Randers Fælleselevråd. Foruden Daniel Mortensen består det nyvalgte formandskab af eleverne Adias Tautkus, Maria Schmidt Rasmussen og May Kyaw.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce