Annonce
Randers

Skolestart som vi kender den

"Årets skolestart i Randers skal være lige så tryg og festlig som andre år," siger skolechef Jesper Kousholt. Foto: Thomas Sjørup, Nordfoto
Årets skolestart i Randers på mandag bliver endnu mere som-det-plejer-at-være. "Efter forårets corona-tumult skal skolestarten skal være så tryg og velkendt som muligt," siger skolechef Jesper Kousholt.
Annonce

RANDERS: Når de yngste skolebørn i Randers på mandag tager skoletaskerne på ryggen for første gang for alvor, bliver det i høj grad en skolestart, som den plejer at være.

- Ovenpå forårets corona-uro bliver der næppe de store nyskabelser på skolerne ved dette efterårs skolestart, siger skolechef i Randers, Jesper Kousholt.


For eksempel ved vi faktisk ikke endnu, hvordan vi skal forholde os til de nye anbefalinger i forhold til mundbind og offentlig transport.

Skolechef Jesper Kousholt


- Vi vil som altid tilstræbe en tryg skolestart for alle vores elever. Og det indebærer selvfølgelig også, at vi er omhyggelige med at overholde de corona-restriktioner, der stadig er her.

Og at følge med i hvilke retningslinjer, der er lige nu, betyder også, at skolefolkene skal holde tungen lige i munden.

Annonce

Gængse retningslinjer - måske med mere

- De gængse retningslinjer gælder selvfølgelig stadig: hold afstand, sprit hænderne af og bliv hjemme, hvis du har de mindste symptomer.

- Men dertil kommer nye råd, som vi løbende skal sørge for at holde os for øje. For eksempel ved vi faktisk ikke endnu, hvordan vi skal forholde os til de nye anbefalinger i forhold til mundbind og offentlig transport, siger han.

Derfor er det heller ikke så ligetil for skolerne at fortælle forældrene, hvad de må og ikke må, når deres børn starter i skolen.

- Men vi vil selvfølgelig holde alle opdaterede  i ugens løb. For første skoledag er stadig en festdag, som vi fejrer med flaget til tops, siger Jesper Kousholt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Tilbagevendt Tosin skal slippes løs: - God nyhed med ekstra frihed

Randers HK For abonnenter

Skade og karantæner blev dyrebare for Randers HK-talenter i premieren

Annonce