Annonce
Debat

Skriv dem ud af manuskriptet

Annonce

Læserbrev: Vi er da heldigvis nogle, der kan se, at der er noget galt på mange plejehjem i dette ellers velfærdssamfund. At der er nogle mennesker, der er havnet på den forkerte "hylde".

Efter at have set den meget omtalte dokumentar på TV2 står det klart, at der er noget, der skal ryddes op i. Der er ganske enkelt nogle, der skal skrives ud af manuskriptet, som Erik Balling gjorde i tv-serien Matador, når der var skuespillere, han ikke syntes passede ind.

Gør ligesom ham. Kald en spade for en spade. Der er ganske enkelt nogle, der ikke passer ind. Det være sig medarbejdere, men så sandelig også ledere.


Gør ligesom ham. Kald en spade for en spade.


Jeg taler ikke bare som borger men også som social- og sundhedsassistent. Jeg er forhenværende medarbejder i den sociale sektor, og det er der flere årsager til. Deriblandt dårlig ledelse og dårlige medarbejdere.

Jeg har været vidne til meget, som jeg burde have gjort noget ved men ikke havde mod og kræfter til. Det er der heldigvis andre, der har. Hatten af for jer. For de pårørende til deres kære, der kunne se, at der var noget galt, og handlede på det. I har min dybeste respekt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Alt andet end pletfri præstation mod Ajax: Her er Agesens forklaring

Annonce