Annonce
Randers

Skudklare kanoner og flotte specialbiler på auktion

MG MGB Roadster. PR foto

Det er Campen Autioner i Randers, der har en række helt særlige varer under hammeren på lørdag.

Randers: Lørdag, 10. november, er en særlig dag hos auktionsfirmaet Campen på Myntevej i Randers.

Her skal godt 90 specialbiler, 16 motorcykler, seks veterantraktorer, et amfibiekøretøj samt ti kanoner under hammeren.

Kanonerne stammer fra Danmarks Mindste Kanonlaug, der er i gang med at rydde op i materiellet. De er alle velholdt til den store guldmedalje og registrerede og tilladte hos Våbenkontoret i Holstebro. Tre af dem har ovenikøbet saluteret for Dronning Margrethe.

- Vi har gennem de sidste fem års tid investeret rigtig meget tid i de her kanoner, så det er lidt vemodigt at skulle af med dem, men det er på tide, at de kommer videre. Der skal jo være plads til nye projekter, fortæller Per Holm, formand for Danmarks Mindste Kanonlaug.

Annonce
Ford F100 V8. PR foto

God investering

Skulle man ikke lige have plads til en kanon, selvom den er en miniature, så er der chance for at komme hjem med et skønt køretøj. For eksempel er Lotus Esprit Turbo 2,2 S4 fra 1994, en MG MGB Roadster fra 1976 eller en specialbygget Ford F100 V8 fra 1969.

- Kataloget favner bredt med mange forskellige bilmærker og årgange, så der er noget for enhver smag og rig mulighed for at lave en god investering, fortæller Finn Campen, direktør og auktionarius ved Campen Auktioner.

Man kan byde på auktionshusets hjemmeside indtil fredag klokken 20.00. Det er også her, man kan se hele auktionskataloget. /cak

Lotus Esprit Turbo 2,2 S4. PR foto
Chevrolet Corvette C3 Collectors Edition. PR foto
Porche 911 Carrera Targa 4S. PR foto
Morris 1000 Pickup. PR foto
Støbejernskanon. PR foto
Napoleonkanon i stål. PR foto
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce