Annonce
Randers FC

Skuffet Rømer: De skaber ikke en skid

André Rømer erkender, at Randers FC skal til at have nogle point på kontoen efter nederlag i de seneste tre ligakampe. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Midtbanespilleren var dybt skuffet over at indkassere en sen scoring efter en kamp, hvor Randers FC havde FC Nordsjælland i en taktisk skruestik.
Annonce

Fodbold: Planen holdt i 85 minutter og burde have givet Randers FC det ene point.

Det var den klare konklusion fra André Rømer, og desto mere bittert var det for midtbanegeneralen at konstatere, at FC Nordsjælland alligevel fik lov at slippe afsted i en omstilling og afgøre opgøret fem minutter før tid.

- Det føles vanvittigt skuffende. Det er ikke fordi, at vi skaber det store, men FC Nordsjælland skaber heller ikke en skid. Det føles godt nok som et tungt nederlag, når man ser på den arbejdsindsats, vi lægger for dagen herovre, sagde André Rømer.


Det føles vanvittigt skuffende. Det er ikke fordi, at vi skaber det store, men FC Nordsjælland skaber heller ikke en skid.

André Rømer


Taktisk havde Randers FC godt fat i opgøret i en 3-5-2-formation, hvor Rømer lå placeret som den defensive midtbanemand mellem Vito Hammershøy-Mistrati og Mathias Greve.

- Vi vidste, at FC Nordsjælland gerne vil overbefolke midtbanen, så derfor valgte vi at spille med en ekstra mand centralt, hvilket gav os et overtal derinde. Det fungerede godt, og vi vandt nærmest alle andenbolde, lød det fra Rømer.

Han erkendte dog også, at Randers FC ikke fik truet gæsternes defensiv så meget, som man på forhånd havde håbet.

- Jeg synes ikke, at det handlede om, at vi manglede kræfter til at komme frem og true offensivt. Det er jo ikke sådan, at FC Nordsjælland har bolden i 80 procent af tiden. Vi er fint med i kampen, men manglede kvaliteten, når det kom til den sidste aflevering eller det afgørende løb. Men sådan er det nogle gange, og når det sker, skal man bare sørge for at spille til nul.

Selv om præstationen i Farum på mange parametre var godkendt, står tilbage på bundlinjen, at Randers FC nu har tabt de seneste tre kampe i Superligaen mod Brøndby, FC Midtjylland og FC Nordsjælland.

- Efter alle tre kampe har vi stået og talt om, at vi har leveret fine præstationer. Men det kan vi ikke blive ved at bruge til noget. Vi skal hurtigt have fundet noget kynisme i begge felter, så vi kan få omsat det her til nogle sejre, sagde Andre Rømer.

Næste chance kommer på søndag på hjemmebane mod Sønderjyske.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live:  Rekordmange smittede plejehjemsbeboere døde sidste uge

Annonce