Annonce
Randers

Skulle bare have noget mundskyl i Føtex: Samme dag kunne randrusianer kalde sig lottomillionær

Der er på forhånd ikke lagt de store sommerferieplaner hos det randerspar, der for nogle uger siden vandt mere end fire millioner kroner. Genrefoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Det er efter nogle uger først nu ved at bundfælde sig for et heldigt par i Randers, at de har vundet mere end fire millioner kroner i Eurojackpot. Pengene skal gå til ekstra livskvalitet og til en god fremtid for datteren.
Annonce

Randers: En heldig mand i fyrrerne fra Randers blev for nogle uger siden den heldige vinder af 4.259.594 kroner, som han sikrede sig med en Eurojackpot-kupon.

Manden spiller med næsten hver uge på både Vikinglotto, Eurojackpot og Lotto – blot med nogle få rækker. Så rent faktisk blev 30 kroner for to rækker i Eurojackpot forvandlet til en stor milliongevinst.

- Jeg fatter det stadigvæk ikke. Seriøst, jeg havde en bunke kuponer hængende på køleskabet, som jeg lige snuppede med ned i Føtex for at købe noget så banalt som mundskyl. Og så går man derfra som millionær. Det er helt vanvittigt, fortæller randrusianeren til Danske Spil og griner nærmest under hele samtalen. Den glade vinder ønsker at være anonym.

Det tog dog et stykke tid, før vores vinder fandt ud af, hvor meget han egentlig havde vundet.

- Da jeg stod i Føtex, kørte hun først en kupon igennem, hvor der var en 50’er på. Pludselig udbryder hun: "Hold da op. Det her er en af de store. Du har vundet over 9999 kroner." Men hun kunne ikke fortælle mig, hvor stor gevinsten var, og fordi hun var ret ny, vidste hun heller ikke lige, hvordan man gjorde, siger vinderen, der derfor gik hjem og fik Danske Spils kundeservice i røret.

- Der fik jeg fat i en flink mand, der som det første sagde. ”Det er jo en af de gode”. Jeg nærmest råbte ind røret: ”Jamen, hvad har jeg vundet?” Bagefter kom chokket, det er jo vildt mange penge, siger han.

Annonce

Stor lettelse

Vinderens kæreste kom på samme tid hjem med deres lille datter, og resten af dagen gik mest bare med de hverdagsagtige rutiner, man nu har, når man har et lille barn.

- Men vi fik da købt en flaske champagne – og om aftenen, da vores datter var kommet i seng, sad vi bare og kiggede på hinanden. Vi kunne ikke lade være med at grine og gentog igen og igen: ”Vi er millionærer.”

Parret kom også til at tale om, at de jo rent faktisk havde haft fire millioner kroner hængende på køleskabet i flere uger, hvilket fik tankerne til at stikke lidt af.

-Det gik op for os, at det jo er et helt vanvittigt sted at opbevare dem. Tænk, hvis vi havde haft indbrud, og de havde taget kuponerne med. Eller at huset var brændt. Vi blev så paranoide, at vi tog et billede af kupon og præmiebevis, lagde dem i en kuvert og ind under madrassen. Jeg sov slet ikke den nat mellem lørdag og søndag. Jeg var helt stresset – og selvfølgelig også vildt lykkeligt samtidig. Det var en meget vild følelse, fortæller han.

Parret fik besøg af en millionærrådgiver fra Danske Spil, der ledte samtalen hen på ægteskabelige fordele for det stadig ugifte par

- Han sagde godt nok mange gange, at det ville være en god ide, hvis vi giftede os, så der på den front kom orden i sagerne, men altså, haha, vi skal jo ikke giftes på grund af penge. Men jeg vil da sige, at nu har vi råd til at holde et bryllup ud over det sædvanlige, så jeg udelukker ikke noget, lyder det.

På den korte bane bliver de fleste af millionerne på kontoen, da parret er ved at flytte og ikke engang skal på sommerferie, fordi datteren skal køres ind i ny institution.

- Jeg tænker da, at hun får en del ekstra is denne sommer. Derudover har vi tænkt os at betale al vores gæld ud. Det er helt vildt, at vi kan blive fri for studiegæld og hvad man ellers skylder. Vi får jo et meget højere rådighedsbeløb hver måned. Jeg overvejer at købe en ny bil, men ellers har min kæreste og jeg besluttet, at pengene skal gå til alle de ting, man før har skullet spare op til. Ikke nødvendigvis store ting, men bare ekstra livskvalitet for os som familie. Vi vil naturligvis også lave en god børneopsparing for vores datter, så hun får de bedste betingelser i sit liv, lyder det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce