Annonce
Østjylland

Skunk, salgsposer og slagvåben i bilen: Nervøse bilister afsløret

Nervøse trækninger afslørede to bilister, der blev standset ved rutinekontrol. Arkivfoto
Flere sigtelser for overtrædelse af våbenloven og narkobesiddelse.
Annonce

AARHUS: Natten til torsdag mødte Østjyllands Politi i to tilfælde nervøse bilister bag rattet, da de blev stoppet med en rutinekontrol. Og i begge tilfælde viste det sig, at der var grund til nerverne.

Kl. 00.16 stoppede en patrulje en bil ved Åby Kirkevej i Åbyhøj. Bag rattet sad en 42-årig mand, der virkede lidt nervøs. Da bilen samtidig lugtede af hash, besluttede betjentene at kigge nærmere på den.

I forbindelse med ransagningen blev der under det ene sæde fundet en totenschlæger, og i en taske i bagagerummet blev der fundet noget skunk. Den 42-årige mand blev derfor sigtet for overtrædelse af våbenloven og for narkobesiddelse.

Et par timer senere var den gal igen. Kl. 03.21 standsede en patrulje en bil på Vorregårds Allé i Aarhus N, her sad en 20-årig mand bag rattet. Den 20-årige blev indledningsvist sigtet for overtrædelse af færdselsloven, da han havde valgt at spænde sin sikkerhedssele fast bag om ryggen. Da bilen lugtede kraftigt af hash, blev han også umiddelbart sigtet for narkobesiddelse, og betjentene kiggede nærmere på bilen.

Her fandt de i midterkonsollen adskillige små salgsposer med hash, og den 20-årige mand blev derfor sigtet for forsøg på salg af narkotika. Han blev anholdt og kørt med til politigården for at blive afhørt til sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Reaktioner efter sejren: Vito viste vejen - men kun til andenpladsen

Annonce