Annonce
Håndbold

Skytterne svigtede Hornbæk i slutfasen

Hornbæk SF (i sort) fik aldrig gang i angrebsspillet, da de tabte til Aars HK. Arkivfoto: Morten Stricker
Hornbæk SF tabte de sidste syv minutter med otte mål mod Aars mandag aften, så det endte med et stort nederlag på 18-28.

Det er svært at vinde håndboldkampe, når man blot scorer 18 mål. Det måtte Hornbæk også erkende, da de for første gang i sæsonen ikke lykkedes med at runde tyve scoringer i en kamp, hvor offensiven haltede hele vejen.

- Vi ramte ikke noget som helst på vores langskud. Vores to bedste skytter skød henholdsvis 2/11 og 2/9, selvom chancerne egentlig var fine nok. Der manglede bare noget fart i tilløbet og dermed også i skuddene, så det var for nemt for deres kepper at læse skuddene. Spillerne manglede også fornuften til at spille nogle lidt længere angreb og gøre chancerne større i stedet for at fyre skuddet af på den første aflevering, siger Nicklas Fast, træner for Hornbæk.

På trods af de ineffektive skytter var kampen alligevel helt tæt, 18-20, frem til det 53. minut, hvilket i høj grad skyldtes udmærket forsvarsspil, hvor Hornbæk ofte stod i et minut af gangen. Desværre manglede den sidste koncentration, når Aars skulle afslutte med armen i vejret.

For ofte blev forsvarsspillerne stående på mellemdistancen, og når angrebsspillet nu lod sig så meget tilbage at ønske, var det dømt til at gå galt til sidst.

- Lige så snart vi kom bagud med tre-fire mål, begyndte vi at afslutte endnu hurtigere og lave for satsede afleveringer, så vores skud blev straffet endnu hårdere med kontramål i den anden ende. Til sidst gav vi så lidt op i begge ender, så det endte med et stort nederlag, siger Nicklas Fast.

2. division, damer

Hornbæk SF - Aars HK 18-28 (9-10)

Hornbæk SF: Emma Molbo 5, Julie Kanz 4, Camilla Broberg 3, Kirstine Svoldgaard 2, Nanna Bugge 2 og Louise Ahrenholt 2.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce