Annonce
Østjylland

Slået med knojern og stukket med kniv: 16-årig overfaldet på skole

Efter en større eftersøgning lykkedes det politiet at fange en gruppe unge, der havde overfaldet en 16-årig. Arkivfoto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

AARHUS: Det var formentlig interne stridigheder og uenigheder omkring en pige, der fik en større gruppe teenagere til at overfalde en 16-årig dreng på Møllevangskolen i Aarhus V.

Østjyllands Politi fik anmeldelsen om episoden onsdag klokken 18.56. Flere patruljer kørte til stedet, hvor de traf den 16-årige, som havde flere mærker og mindre skader efter overfaldet. Blandt andet var han blevet slået i ansigtet med knojern, og hans jakke bar mærker efter et knivstik. Han blev kørt til behandling på skadestuen, men slap umiddelbart fra overfaldet uden alvorlige skader.

Flere patruljer ledte i området efter gerningsmændene, og det lykkedes at finde frem til flere, som forgæves forsøgte at flygte fra politiet. I alt blev fire drenge mellem 15-17 år anholdt. Tre af dem sigtes for grov vold. To drenge på 14 år blev tilbageholdt, da de er under den kriminelle lavalder, og der blev lavet indberetninger på dem til de sociale myndigheder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Annonce