Annonce
Østjylland

Slagkraftig kvinde fra Grenaa angreb tyv med ødelagt taske: Har du set denne gerningsmand?

Arkivfoto: Rafael Angel Irusta Machin/Panthermedia/Ritzau Scanpix
En 21-årig kvinde lod ikke en tyv slippe afsted med sin taske natten til søndag. Tværtimod angreb hun ham. Det fik ham dog til at gå til modangreb.
Annonce

Grenaa: Natten til søndag klokken cirka 02.30 var en 21-årig kvinde på vej hjem fra byen i Grenaa, da hun ved parkeringspladsen ved kirken for enden af Lillegade blev udsat for et røveriforsøg.

En ukendt mandsperson forsøgte at hive hendes taske fra hende, men han fik kun ødelagt tasken, som kvinden derefter brugte til at slå ud efter ham med. Det fik manden til at slå ud efter hende, så hun blev ramt på kindbenet.

Kvinden løb herefter fra stedet og manden løb væk i retning mod kirken. Manden var cirka 180 cm høj og almindelig af bygning. Han var iført sorte Adidas joggingbukser med hvide striber og en sort eller mørkegrå hættetrøje med lys skrift på brystet – formentlig ”Northface”. Hætten var trukket op over hovedet, og han gik let foroverbøjet for at skjule sit ansigt

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner til røveriforsøget. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Randers HK For abonnenter

Randers HK vendte tilbage til harpiks, håndbolde og halgulv: Reaktioner og billeder fra opstarten efter fire måneder i dvale

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Randers HK For abonnenter

Fra U17-bold til håndboldligaen: - Jeg havde slet ikke regnet med at skulle stå her nu

Annonce