Annonce
Randers HH

Venstrehænder skød slidte U19-drenge i sænk

Randers HH-træner Kim Johansen og hans unge mandskab går nu på en tiltrængt julepause. Arkivfoto: Annelene Petersen
Cheftræner Kim Johansen giver nu sin U19-trup en tiltrængt pause oven på et hårdt efterår, der har budt på 22 kampe i U19-ligaen og 2. division.

Randers: U19-spillerne i Randers HH har haft et hårdt efterår, hvor de sideløbende med kampene i U19-ligaen også har skullet levere spillere til klubbens seniorhold i 2. division.

Det er blevet til 22 kampe i de to turneringer siden sommerferien, og det satte sit præg på begivenhederne, da holdet tirsdag aften tabte 24-31 i Grindsted i den sidste kamp før julepausen.

- Det var en kollektiv offday, men det betyder ikke, at der var nogen grund til at rive hovederne af drengene i omklædningsrummet efter kampen, siger Randers HH-træner Kim Johansen.

- Det har været en lang halvsæson for dem. De har kæmpet røven ud af bukserne og er trætte og slidte. Nu har vi sidste træning torsdag, inden de får tre ugers pause. Normalt skulle de have tung fysisk træning i den periode, men de har i stedet brug for et restitutionsprogram, tilføjer Kim Johansen.

Holdet ramte aldrig niveau i opgøret i Grindsted, hvor hjemmeholdet til gengæld var godt kørende.

- De havde to venstrehåndede spillere i bagkæden, som gjorde ondt på os. Jeg vil skyde på, at de to spillere lavede mellem 23 og 25 af Grindsteds 31 mål. Den duo fik vi aldrig styr på, erkender Kim Johansen.

Randers HH ligger sidst i U19-ligaen med to point. Holdet spiller igen 4. januar mod TTH Holstebro. Den kamp spilles i Hornbækhallen klokken 13.

U19-ligaen

Grindsted - Randers HH 31-24

Randers HH: Mads Emil Roed 8, Mathias Olsen 6, Tobias Degn 3, Martin Vemmelund 2, Anders Pind 1, Ib Nielsen 1, Mathias Jessen 1, Søren Enøe 1, Emil Wrang 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce