Annonce
Udland

Smitte med coronavirus i Sydkorea viser gode tegn

Jung Yeon-Je/Ritzau Scanpix
I tre uger har Sydkorea med 51 millioner indbyggere kun haft cirka 100 nye smittede dagligt.
Annonce

Antallet af nye smittede med coronavirus er faldet til et godt stykke under 100 i Sydkorea det seneste døgn, oplyser landets sundhedsmyndigheder torsdag.

De seneste tal viser, at smitten har "stabiliseret" sig omkring de 100 ny tilfælde i døgnet over de sidste tre uger, hedder det.

Tallet for det seneste døgn er 89 smittede.

Det totale antal af smittede når op på 9976. To er døde af Covid-19 i løbet af døgnet, og det bringer det samlede antal døde i landet op på 169.

Der bor lidt over 51 millioner mennesker i Sydkorea, og landet er blevet fremhævet for sin effektive inddæmning af smitten med coronavirus.

Coronakrisen toppede i slutningen af februar med over 900 nye smittede på en dag. Siden har der været en tydelig nedadgående tendens.

Myndighederne udtrykker dog fortsat bekymring for, om der gemmer sig klynger af smittebærere på hospitaler og i mindre samfund.

Man er også stadig meget opmærksom på, om coronavirus bæres tilbage af patienter, der for nylig har været på rejse i udlandet.

Derfor får alle rejsende, der vender hjem, ordre om at gå i karantæne i to uger.

/ritzau/dpa

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Frank Nørgaard kalder institutioners 'nej tak' til pixi-evangelier for en knægtelse af kristendommen: - Endnu et knæfald for islam

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce