Annonce
Randers

Smittetallene i Norddjurs bevæger sig dag for dag i den rigtige retning

Blandt kommunerne i avisens dækningsområde skiller Norddjurs sig ud med støt faldende smittetal over de seneste dage. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Annonce

Randers: Det går den rigtige vej med smittetallene i Norddjurs Kommune i øjeblikket. Over de seneste syv dage er der 22 smittede i kommunen, hvilket giver en incidens på 59,4 (antal smittede per 100.000 borgere). Tirsdag var incidensen 75,7 og mandag 86.

Med andre ord bevæger smittetallet sig støt nedad, men ligger også stadig over den af myndighederne fastsatte bekymringsgrænse, som er en incidens på 20.

I Randers Kommune bevæger man sig ikke meget i hverken den ene eller anden retning. Set over de seneste syv dage har Randers 82 smittede borgere, og sat i forhold til 100.000 borgere giver det et incidenstal på 83,9. Det er en lille smule mindre end tirsdag, hvor incidensen lå på 85.

Også i Syddjurs er tallene faldet en anelse det seneste døgn. Her er incidensen 51,3 (22 smittede) mod 58,3 tirsdag. Favrskovs tal er steget en smule. Her er incidensen onsdag 86,9 (42 smittede) mod 82,8 dagen før. Endelig kan Mariagerfjord notere et lille fald i smittetallene fra en incidens tirsdag på 91 til 83,9 (35 smittede).

Ser vi på de smittede fra dag til dag, så blev otte borgere i Randers Kommune konstateret smittet fra tirsdag til onsdag. I Norddjurs er tallet to, i Syddjurs én, Favrskov fem og ligeledes fem i Mariagerfjord Kommune.

Tirsdag var der 42 indlagte coronapatienter i Region Midtjylland, hvoraf færre end fem var indlagt på Regionshospitalet i Randers. I regionen var ni indlagt på intensivafdelinger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Michael Aastrup forsvarer sig efter Dubai-tur med kæresten: - Rejsen var arbejdsmæssigt relevant

Sport

Forstærkning til Randers HK: Henter stregspiller hos ligarivaler

Randers

Falske bank- og NemID-folk svindlede ældre kvinder: - En person fra Kina har forsøgt at hæve 20.000 kroner

Annonce