Annonce
Randers

SMS fra chefen: Du kan godt bestille nye tænder, din korrupte satan

Trusler på sms om rå vold fra chefen har fået chauffør Tim Hansens posttraumatiske stressyndrom til at blusse op. /Niels Åge Skovbo

Chauffør Tim Hansen fik trusler om rå vold fra chefen på sms. Han er nu uden job, sygemeldt og bange. Politiet afviser at rejse sigtelse i sagen.

Aarhus/Randers: Et løntjek hos 3F Transport, Logistik og Byg i Aarhus er ifølge Fagbladet 3F endt som et mareridt for den 46-årige chauffør Tim Hansen fra Østjylland.

Efter besøget i fagforeningen sendte hans randrusianske arbejdsgiver ham en lang sms med trusler om vold - blandt andet at han ville slå Tim Hansens tænder ud.

Fagbladet skriver videre, at truslerne har fået et gammelt posttraumatisk stressyndrom til at blusse op hos Tim Hansen, der nu er sygemeldt og går til psykolog. Han er bange for, at vognmanden vil gøre alvor af truslerne, og hans kæreste er så skræmt, at hun er flyttet til en anden adresse.

Annonce

Tvivl om arbejdsgiver

Sagen startede, da Tim Hansen i april 2017 blev ansat hos vognmand Sam Davidsen, Lemvig, hvor han kørte flextrafik for trafikselskabet Midttrafik. Han gik til 3F Transport, Logistik og Byg i Aarhus, da hans juni-løn udeblev.

3F henvendte sig til vognmanden, der oplyste, at Tim Hansen var udlånt til en underentreprenør: Vincent Sygetransport, Randers, der ejes af Aravinthan Thurairajahkanm, som er Sam Davidsens bror. Tim Hansen vidste ikke, at han var udlånt.

3F kontaktede Aravinthan Thurairajahkanm og bad om den manglende løn. Søndag 10. september modtog Tim Hansen smsen med truslerne.

Annonce

Politiet vil ikke rejse sigtelse

3F politianmeldte truslerne, men 10. november afviste advokaturchef ved Østjyllands Politi, Morten Holm, at rejse sigtelse.

- Begrundelsen for min afgørelse er, at politiet kun efterforsker de sager, hvor der er en rimelig formodning om, at der er sket noget strafbart. Det mener jeg ikke, at der er i dette tilfælde. Jeg har især lagt vægt på, at selvom at sms beskeden må opfattes som truende, så er det skrevne ikke truende i et sådant omfang, at det er strafbart efter straffelovens § 266, skriver Morten Holm i sin afgørelse.

Amtsavisen har uden held forsøgt at få Morten Holm til at uddybe, hvorfor han ikke finder smsen ulovlig.

Tim Hansens arbejdgiver Aravinthan Thurairajahkanm siger, at han sendte smsen, fordi han mener, at Tim Hansen truede med at komme efter ham.

- Tim hidsede mig op, og det var ham, der startede. Men jeg var hidsig og fortryder smsen. Den slags ligger slet ikke til vores familie. Vi er ikke involveret i slagsmål, bander eller kriminalitet, siger Aravinthan Thurairajahkanm til Fagbladet 3F.

3F har klaget til Statsadvokaten i Viborg over politiets afgørelse. Det er sket 14. november, og i en kvittering for klagen dateret 16. november skriver en overassisten fra statsadvokatens kontor, at der vil blive truffet afgørelse inden, der er gået 60 dage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Ny boligsocial helhedsplan på vej: Aldrig mere ghettoer og udsatte boligområder i Randers

Randers FC For abonnenter

Wingback imponerede i Randers FC-skuffelse: Karakterer fra opgøret mod Lyngby

Annonce