Annonce
Randers

Snart bliver Randers' ældste hus igen fuld af liv: Kontorhotel genopstår

To iværksættere er allerede rykket ind i det gamle hus på Rådhustorvet 7. Foto: Annelene Petersen
Annonce

Randers: I august rykker forretningen Special Smørrebrød ind i stueetagen og kælderen i Randers' ældste hus på Rådhustorvet 7. Samtidig begynder der også at komme liv på den historiske ejendoms første- og andensal.

I 2011 åbnede ejeren af bygningen, René Jakobsen, Randers Kontorhotel på stedet, hvor op til 11 små erhvervsdrivende kunne leje sig ind i et kontorfællesskab med andre iværksættere. Men da Tanjas Deli i september 2017 sagde farvel til midtbyen og flyttede ud af lejemålet i stueetagen, valgte René Jakobsen at sætte kontorhotellet på pause.

- Det gjorde jeg for at holde alle muligheder åbne i tilfælde af, at en restauratør skulle være interesseret i at overtage hele ejendommen og lave en restaurant i flere etager på stedet, forklarer René Jakobsen.

I stedet endte han med at lande en lejekontrakt med Special Smørrebrød, der som nævnt rykker ind på to af etagerne, og det åbner muligheden for, at kontorhotellet kan genopstå.

- Nu åbner jeg Randers Kontorhotel igen, og der er faktisk to erhvervsdrivende, der allerede er rykket ind på adressen, fortæller han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kvik bilist får ros fra politiet: Fulgte efter formodet narkobilist og snuppede nøgler

Randers FC

Randers FC må lukke 3.500 tilskuere ind: Sponsorer og sæsonkortholdere får førsteprioritet

Annonce