Annonce
Randers FC

Snart går jagten på de sidste billetter til Leicester-braget ind: - Det overstiger langt, hvad vi oplever mod AGF eller Brøndby

Randers FC spillede sig frem til kampene mod Leicester City med et flot efterår i Conference League, hvor holdet sluttede som nummer to i gruppen efter AZ Alkmaar.  Arkivfoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Der bliver rift om de sidste billetter til hjemmekampen i Conference League mod Leicester City. De sætttes til salg sidst i januar. Men allerede i næste uge bliver det muligt at tilmelde sig den udebanetur, som Randers FC vil lave til udekampen mod den engelske storklub.

Fodbold: En halv time.

Længere gik der ikke, før de røde lamper blinkede, da Randers FC kort før jul satte omkring 5.000 billetter til salg til Conference League-kampen 24. februar på hjemmebane mod Leicester City.

Derfor man kan roligt regne med, at der bliver rift om de sidste billetter, som bliver sat til salg i slutningen af januar. Det er de pladser, som er tilbage, når det er gjort op, hvor mange af de reserverede billetter, som UEFA, sæsonkortholdere,  sponsorer og de folk, der har købt Europa-billetpakker, kommer til at benytte sig af.

Annonce

- Vi vil gerne have det fulde overblik, før vi sætter de sidste billetter til salg. Med den store interesse, vi oplever, vil vi hellere sælge de sidste billetter over én omgang frem for at gøre det drypvis. På den måde undgår folk også at skulle sætte sig til computeren igen og igen,  siger Jesper Hansen fra Randers FC's administration.

På niveau med pokalfinale

Han forventer, at Randers FC inden for de næste otte-tolv dage er klar til at åbne for salget af de resterende billetter, som uden tvivl vil blive revet væk.

- Det er svært at sige præcist, hvor mange billetter der vil være tilbage at sætte til salg. Men et slag på tasken vil være, at det bliver omkring 1.200, siger Jesper Hansen, der sjældent har oplevet så voldsom interesse for en kamp på Cepheus Park Randers.


Jeg tør godt allerede nu sige, at vi kommer til at sætte rekord for entreindtægter til en hjemmekamp i Randers FC

Jesper Hansen, ansvarlig for kampafvikling i Randers FC

Det er muligheden for at se Randers FC i aktion mod en engelsk storklub med en dansk landsholdsstjerne i målet i skikkelse af Kasper Schmeichel, som gør opgøret ekstra spektakulært.

- Selv om det langt fra er første gang, at vi skal spille en europæisk kamp, har vi aldrig haft en kamp med den her profil. Interessen overstiger langt, hvad vi oplever til en kamp mod Brøndby eller AGF. Skal man sammenligne med noget, er det snarere på niveau med efterspørgslen på at komme ind at se pokalfinalen i foråret, siger Jesper Hansen.

Annonce

Afdæmpet billetpris

Med den voldsomme interesse kunne Randers FC have valgt at skrue højere op end de 250 kroner, som billetprisen er landet på.

- Men vi ser det ikke som en kamp, vi skal optimere den sidste krone ud af. Det er langt vigtigere, at det bliver en oplevelse, som er til at betale sig fra. Vi havde en højere entrépris, da vi i 2009 spillede mod Hamburger SV, og der endte vi altså med ikke at få udsolgt til kampen. Vi vil hellere være sikre på, at der kommer en masse folk på stadion, og så er det jo heller ingen hemmelighed, at vi forvejen er sikret en stor indtægt fra deltagelsen i Conference League, siger Jesper Hansen.

Stor interesse for Leicester-kampe

Randers FC spiller 24. februar hjemme mod Leicester City i Conference League. De fleste billetter blev allerede solgt før jul. 

Men i slutningen af januar vil der være et mindre antal billetter til salg igen. Til den tid har Randers FC nemlig overblik over, om eksempelvis UEFA benytter alle de reserverede billetter, de har ret til, når der er tale om kampe i deres turneringer. 

Der må ikke være stående fans til europæiske kampe, så for at få plads til så mange tilskuere på stadion som overhovedet muligt, sætter Randers FC 200 ekstra tilskuersæder op i det afsnit på Nord-tribunen, hvor fansene plejer at stå. Den samlede tilskuerkapacitet til opgøret bliver omkring 9.500. 

Til udekampen mod Leicester City 17. februar forventer Randers FC at arrangere en tur, hvor klubben chatrer et fly med plads til 168 deltagere. Det kræver dog en tilmelding på mindst 150 deltagere, hvis turen skal blive til noget. 

Prisen for at deltage i turen er 3.000 kroner, som inkluderer flyrejsen, billet til kampen samt transport til og fra Billund samt East Midlands Airport, der ligger 30 minutters kørsel fra Leicester. Overnatning og forplejning skal man selv stå for. 

Der bliver åbnet for tilmelding til turen i begyndelsen af den kommende uge. 

Der vil også være gæstende fans på plads til opgøret. Randers FC havde for nylig besøg af en delegation fra Leicester City, og her var meldingen, at de forventer 500-600 fans på udebaneafsnittet.

Annonce

Udebanetur i chartret fly

I alt bliver kapaciteten til opgøret på omkring 9.500 tilskuere.

- Selv om der bliver udsolgt, vil der altid være nogle enkelte pladser, som ikke er besat, fordi folk bliver syge eller forhindret på dagen. Men jeg tør godt allerede nu sige, at vi kommer til at sætte rekord for entreindtægter til en hjemmekamp, siger Jesper Hansen.

Det er i øvrigt ikke kun hjemmekampen, som tiltrækker sig stor interesse. Til udekampen 17. februar i i Leicester er Randers FC klar til at arrangere en tur, hvor deltagerne for 3.000 kroner får plads på et chartret fly samt billet til kampen på King Power Stadion.

- Det er selvfølgelig ikke helt billigt at chartre et fly, så vi har betinget os, at der mindst skal være 150 deltagere, før vi gennemfører turen. Men med alle de henvendelser, vi modtager omkring turen, har vi en klar forventning om, at det bliver tilfældet, siger Jesper Hansen.

Den samlede vinder af de to kampe mellem Randers FC og Leicester City går videre til ottendedelsfinalerne i Conference League.

Annonce
Randers For abonnenter

Nogle glæder sig, andre er bekymrede eller frustrerede: Borgere samler underskrifter mod Ringboulevardens forlængelse

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Nyt kropas byder på særlig overraskelse og lille gimmick: Hvidsten Kro er kommet i fint selskab

Randers FC For abonnenter

Fire år med Søren Pedersen som chef for køb og salg: Sådan har han klaret det, og dét kan vi forvente os til sommer

Randers

Cyklistformand: Dejligt med ny cykelrampe, men hvorfor skal anlægget endnu engang tage mest hensyn til bilisterne?

Leder For abonnenter

Det er fedt med flere på stadion, men dukker de også op i modgang, og når der ikke er fodbold til en flad 20'er? Det bliver den store styrkeprøve for Randers FC

Han organiserede uroen og kastede brosten mod EU-forbeholdene og politiet: - Det var et snydevalg, og hadet var indædt

Randers

Pernilles midtbybutik havde en fantastisk åbning: Nu bliver det den femte interiørbutik til at lukke siden nytår

Sport For abonnenter

Billeder og cheftrænerens forklaring fra Kristrup, der nu hænger i en tynd tråd: - Vi er for gode til at rykke ned

Sif og Andreas vil give mere til jorden end de tager: Sådan kom de i gang uden at stifte stor gæld

Randers

På trods af røg og smeltet plastic kørte Dannie næsten 500 meter i brændende bil på motorvejen: Nu er hans baby forvandlet til aske

Cirkusrevy uden Ulf og Lisbet: Velsmurt underholdning, men ingen latterkramper

Randers FC

Fan undrer sig over sikkerheden hos Randers FC, som har oplevet historisk bøderegn: - Vi gør, hvad vi kan

Randers For abonnenter

Magtlisten i Randers nærmer sig toppen: Mød erhvervskvinden, der arbejder på at skabe en dansk pendant til Gucci, og som har en plads i top 20

Erhverv

Ingen revolution i Verdos top i denne omgang: Repræsentantskabet valgte at beholde næsten hele den gamle bestyrelse

Annonce