Annonce
Randers

Social klausul: Sprogcenter Randers laver ny aftale med rengøringsfirma

Salgschef hos Classic Clean, Daniel Asmussen, de nyansatte rengøringsassistenter Ilingio Disimo og Lisa Boassen og centerchef på Sprogcenter Randers, Torben Bugge, glæder sig til at komme i gang med arbejdet. Foto: Randers Kommune
Firmaet Classic Clean overtager rengøringen på Sprogcenter Randers. Det sker med en social klausul om tosprogede langtidsledige.

Randers: Det bliver rengøringsfirmaet Classic Clean, der fremadrettet kommer til at gøre rent på Sprogcenter Randers. Med i virksomhedens nye kontrakt med sprogcentret er en klausul om, at firmaet skal hjælpe tosprogede langtidsledige gennem uddannelse og ansættelse.

Det skriver Randers Kommune i en pressemeddelelse.

- Vi er rigtig glade for, at der nu er en social klausul i vores rengøringsaftale og ser frem til samarbejdet med Classic Clean. Det giver god mening for os, at vi kan være med til at sikre uddannelse og job for samme gruppe af borgere, som vi uddanner til daglig, siger Torben Bugge, der er centerchef for Sprogcenter Randers.

Annonce

Øget fokus på socialt ansvar

Classic Clean er CSR-certificeret af Randers Kommune. Med certificeringen har virksomheden vist, at den kan tage socialt ansvar.

- Samarbejdet med Sprogcenter Randers betyder meget for os. Det giver os mulighed for at styrke vores fokus på socialt ansvar samtidig med, vi kan hjælpe gode borgere ind på arbejdsmarkedet, siger Daniel Asmussen, der er salgschef hos Classic Clean.

Også i beskæftigelsesudvalget i Randers Kommune er der glæde over aftalen. Den er nemlig med til at underbygge kommunens ambition om, at flere skal i job og uddannelse.

- Det er vigtigt, at vi som kommune er med til at gå forrest og tage det sociale ansvar, som vi kræver af virksomhederne, siger formand Ellen Petersen (S).

To andre virksomheder var med i konkurrencen om at vinde kontrakten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce