Annonce
Østjylland

Socialdemokrater i Øst er klar til valg

Mariagerfjord: Tre af Socialdemokratiets nuværende byrådsmedlemmer fra den østlige del af Mariagerfjord Kommune genopstiller til efterårets kommunalvalg. Det er det forløbige billede, der tegner sig i forlængelse af generalforsamlingen i Socialdemokratiet i Mariagerfjord Øst forleden.

De tre gengangere er Karen Østergaard, Peter Muhl Nielsen og Lene Nielsen, som alle er klar til fire år mere. Også Ronny Thomsen, der i øjeblikket er stedfortræder, kandiderer til en plads i byrådet, ligesom man har fået en ny byrådskandidat i form af Gitta Brams.Det nuværende byrådsmedlem Per Husted, som ved valget i 2013 var partiets borgmesterkandidat, undlod at melde sig som byrådskandidat ved generalforsamlingen. Han har valgt at lade muligheden for en genopstilling stå åben frem mod kredsgeneralforsamlingen, som finder sted senere på måneden.

Lis Mancini blev indstillet som kandidat til regionsrådet, og Lene Nielsen blev valgt som ny formand for partiforeningen i øst, eftersom den hidtidige formand Erik Fonnesbæk ikke ønskede at fortsætte på posten.

Generalforsamlingen genvalgte desuden Poul Bergmann og Ronny Thomsen til bestyrelsen, mens der var nyvalg til Rikke Fonnesbæk. De øvrige i bestyrelsen er Mariane Enevoldsen, Lene Kolding Abrahamsen og Helge Petersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Pres på testcentrene: Går efter at holde køen på maksimalt en halv time og der er flere podere på vej

Randers

Randers-kampagne rammer tidsånden: Flyt på landet og få plads og rum til dine drømme

Randers FC For abonnenter

Fra midtbanekriger til målmager: Derfor er skrinlagt Vito-eksperiment forvandlet til en succes

Randers FC

Randers FC uden profil mod AGF - avisens bud på startopstillingen

Annonce