Annonce
Debat

Socialdemokratisk copy paste

Vi kan konstatere, at Michael Mouritsen i frustration over vores spørgsmål om Socialdemokratiets politik har plagieret et indlæg fra byrådsmedlem Christian Brøns. Vi er naturligvis ikke uden humor og hilser det sjove indslag velkomment.

Dog havde det ikke taget lang tid for Mouritsen at finde ud af, at Claus Omann Jensen er langt mere synlig end Mouritsens egen spidskandidat, Torben Hansen. En hurtig søgning på Infomedia viser, at Claus Omann Jensen det seneste halve år er nævnt 644 gange i medierne. Tilsvarende er Torben Hansen blot nævnt 153 gange. Derfor klinger det hult, når Mouritsen kalder borgmesteren for usynlig.

Det havde nok kun taget tolv minutter for Mouritsen at finde en fair løsning på vores spørgsmål. I det Danmark du kender, skal der ikke være tvivl om, at et trygt samfund kræver en sund økonomi. Derfor er det også værd at understrege at det efter næste valg kan gå to veje, vores vej eller deres vej. Vi sætter mennesker først og er sammen om fremtiden og glæder os over at se et socialdemokratisk byrådsmedlem i spalterne, selv om indlægget er copy paste.

Når det kommer til at "svinge den benhårde sparekniv", må vi desværre se os slået af den tidligere socialdemokratiske regering. Under den seneste socialdemokratiske regering faldt antallet af offentligt ansatte med 9000 personer, mens det offentlige forbrug i samme periode var markant lavere end under Anders Fogh. Dermed kan man undre sig over, at Socialdemokratiet i Randers nu anklager Venstre og Liberal Alliance for at ville udhule velfærden, når deres egen borgmesterkandidat Torben Hansen selv var del af den socialdemokratiske folketingsgruppe, da statsministeren hed Helle Thorning Schmidt. Men vi vil simpelthen ikke være med til at anklage socialdemokraterne for at ville spare på velfærden, når de i deres seneste budgetforslag i samarbejde med SF ville hæve skatten. På samme måde vil vi gerne understrege, at vi ikke vil være med til at lave flere grønne dyr på Hospitalsgade, hvilke Socialdemokratiet har stået i spidsen for.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Randers FC-profil efter overlegent oplæg: Dejligt at sende en gammel Randers-spiller ud efter pølser

Leder For abonnenter

Smuk som et stjerneskud

Sjældent har vi set vores skønne Randers smukkere end netop nu. Mens vi nærmer os årets mørkeste dag, er der lys overalt i vores by. Lysets by skinner i vintermørket og lyser op i en måned, der ellers er mørk og våd og kold. Julebelysningen i gågaderne i vores hyggelige, historiske middelaldermidtby skaber varm stemning i Slotsgade, Torvegade, Sct. Mortens Gade, Brødregade og Houmeden. Selv på Rådhustorvet synes lyset i vinduerne i byrådssalen at være varmt. Bevæger vi os væk fra midtbygaderne, fremstår også området omkring havnen og åen som et julehyggeligt åndehul. Julebelysningen på havnekontoret og parkeringshuset stråler om kap med belysning, granguirlander og juletræer på stibroen, Randersbro og den blå bro. Sparekassen spiller smukt med på Tronholmen - i lighed med den lysende hest i Søndergade. Lidt længere mod vest lyser regnskovens kupler grangrønt i vintermørket. Smuk som et stjerneskud skinner vores by smukkere end mange andre julebyer. Den side af Randers skal vi også huske at se og huske at glæde os over og huske at dele med andre. Danmarks smukkeste juleby fortjener at få besøg fra andre byer, og derfor skal vi huske at fortælle vidt og bredt om byen, der er vores, byen, vi elsker at være en aktiv del af og leve vores gode liv i. Også selv om der er sager i vores by, der i særklasse mangler julefred. Her i mediehuset glæder vi os hver morgen over det smukke syn, der møder os, når vi møder på vores nye arbejdsplads på øverste etage af SCS-Huset på Randers Havn. Overalt i synsfeltet er broer og bygninger klædt i julehyggelig belysning, der giver os en glad begyndelse på dagen. Vores morgenoplevelse i denne decembermåned vil vi gerne dele med vores læsere, og derfor byder vi tirsdag, onsdag og torsdag 90 læsere indenfor, 30 hver morgen. Vi serverer et rundstykke, en kop kaffe og verdens smukkeste juleudsigt, og vi giver en lille julegave. Abonnenter kan gratis løse billet på Avisfordele.dk. Se det hele lidt fra oven. Og se Randers fra den smukke side.

Annonce