Annonce
Debat

Socialdemokratisk copy paste

Annonce

Vi kan konstatere, at Michael Mouritsen i frustration over vores spørgsmål om Socialdemokratiets politik har plagieret et indlæg fra byrådsmedlem Christian Brøns. Vi er naturligvis ikke uden humor og hilser det sjove indslag velkomment.

Dog havde det ikke taget lang tid for Mouritsen at finde ud af, at Claus Omann Jensen er langt mere synlig end Mouritsens egen spidskandidat, Torben Hansen. En hurtig søgning på Infomedia viser, at Claus Omann Jensen det seneste halve år er nævnt 644 gange i medierne. Tilsvarende er Torben Hansen blot nævnt 153 gange. Derfor klinger det hult, når Mouritsen kalder borgmesteren for usynlig.

Det havde nok kun taget tolv minutter for Mouritsen at finde en fair løsning på vores spørgsmål. I det Danmark du kender, skal der ikke være tvivl om, at et trygt samfund kræver en sund økonomi. Derfor er det også værd at understrege at det efter næste valg kan gå to veje, vores vej eller deres vej. Vi sætter mennesker først og er sammen om fremtiden og glæder os over at se et socialdemokratisk byrådsmedlem i spalterne, selv om indlægget er copy paste.

Når det kommer til at "svinge den benhårde sparekniv", må vi desværre se os slået af den tidligere socialdemokratiske regering. Under den seneste socialdemokratiske regering faldt antallet af offentligt ansatte med 9000 personer, mens det offentlige forbrug i samme periode var markant lavere end under Anders Fogh. Dermed kan man undre sig over, at Socialdemokratiet i Randers nu anklager Venstre og Liberal Alliance for at ville udhule velfærden, når deres egen borgmesterkandidat Torben Hansen selv var del af den socialdemokratiske folketingsgruppe, da statsministeren hed Helle Thorning Schmidt. Men vi vil simpelthen ikke være med til at anklage socialdemokraterne for at ville spare på velfærden, når de i deres seneste budgetforslag i samarbejde med SF ville hæve skatten. På samme måde vil vi gerne understrege, at vi ikke vil være med til at lave flere grønne dyr på Hospitalsgade, hvilke Socialdemokratiet har stået i spidsen for.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce