x
Annonce
Randers

Sogneaften i Kristrup Sognegård

Torben Brink giver en guidet tur gennem klunketidens København, hvor Emma Gad og hendes familie havde deres dagligdag. PR-foto

Randers: Kristrup Kirke har annonceret en sogneaften med foredrag ved Niels Christian Hvidt torsdag 27. februar klokken 19.30. Den travle professor har imidlertid fået forfald, og foredraget er derfor flyttet til efteråret.

Har man allerede reserveret aftenen, behøver man imidlertid ikke at fortvivle: Kristrup stiller nemlig med en stærk stand-in i form af vikarpræsten Torben Brink, der i øjeblikket rejser land og rige rundt med en overraskende og underholdende billedfortælling om Emma Gad.

Under overskriften ’På sporet af Emma Gad’ inviterer Torben Brink på en guidet tur gennem især klunketidens København med et kortere ophold ved alle de steder, hvor Emma og hendes familie slog deres folder.

Det vil måske overraske nogle, at Emma Gad – ud over en løftet pegefinger – også havde en ferm hånd, når det kom til at skrive samfundsdebatterende skuespil til Det Kongelige Teater. Desuden var hun både kvindesagsforkæmper, fagforeningspioner og Danmarks første kvindelige journalist.

Der er gratis adgang til foredraget i Kristrup Sognegård.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Region

69 coronapatienter er nu indlagt på midtjyske sygehuse - 24 på intensivafsnit

Annonce