Annonce
Læserbrev

Solcelleanlæg ved Harridslev

Annonce

Læserbrev: Jeg ser med bange anelser, når jeg kører fra Randers og til min egen bopæl i Mellerup, en del aktiviteter på en mark lige før den store p-plads før Harridslev. Det ser ud som om, man er ved at etablere et meget meget stort solcelleanlæg på stedet.

Hvis dette er rigtigt vurderet, vil det da efter min mening komme til at se forfærdeligt ud for alle de trafikanter, der dagligt kommer forbi. Hvor er alle vore miljøaktivister henne i denne sag? Har de været på banen, eller er det bare mig, der ikke har været opmærksom på, når jeg læser Amtsavisen, at der har været debat om dette?

Når man tænker på den store ophedede debat, der var omkring de store vindmøller, der skulle opstilles på den anden side af Randers Fjord, tåler det da ingen sammenligning ved siden af det, man er i gang med ved Harridslev.

Hvis Randers Amtsavis er bekendt med dette byggeri og ikke tidligere har omtalt dette i jeres udmærkede avis, kunne det så ikke være et emne at tage op? Jeg frygter dette syn, når det engang i nærmeste fremtid bliver færdig. Et lille stilfærdigt pip fra en borger, der gerne vil beskytte vores natur.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Sport For abonnenter

Status på de lokale hold: Coronaudsættelse i Hornbæk, spøjs talentstime og flot comeback i kortfest

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Annonce