Annonce
Randers

Solskin og stegt flæsk: Dansk Folkeparti inviterede til uformel snak på Rådhustorvet

Byrådsmedlem Nick Zimmermann (tv), lokalformand, Nicolai Carlson Estrup og byrådsmedlem Frank Nørgaard (th) var alle klar til at servere den danske nationalret for randrusianerne. Foto: Annelene Petersen
Fredag eftermiddag serverede Dansk Folkeparti Danmarks nationalret på Rådhustorvet og havde til lejligheden inviteret det tidligere folketingsmedlem Martin Henriksen.
Annonce

Randers: De tre byrådsmedlemmer fra Dansk Folkeparti plus lokalforeningens bestyrelse havde fredag eftermiddag trodset varmen og stillet sig op på Rådhustorvet i Randers. Her havde de stillet parti-campingvognen op og diskede op med stegt flæsk og tid til snak og spørgsmål.

- Vi vil gerne ud at møde folk folk, også mellem valgene, og få en snak med dem og lytte til, hvad der rører sig, både lokalt og landspolitisk, sagde byrådsmedlem Nick Zimmermann.

Baggrunden for arrangementet var, at foreningen hvert år får penge fra partiet til at lave forskellige arrangementer, men da coronaen satte en stopper for indendørs arrangementer og udflugter, var et udendørs setup den mulige løsning.

Der var sørget for håndsprit, og partiet var enige om, at der ikke var noget i vejen for at lave et arrangement og samle folk til trods for, at coronaen er begyndt at blomstre igen.

- Vi tager coronaen dybt seriøst, og jeg synes også, at vi kan retfærdiggøre at afholde arrangementet, for der er selvfølgelig tilladelse fra både kommune og politiet, sagde Frank Nørgaard.

Annonce

God kombination

Da avisen kiggede forbi, var grillen først ved at blive tændt, og der var endnu ikke langet (valg)flæsk ud til de interesserede.


Stegt flæsk er jo den danske nationalret. Man kommer aldrig til at se os servere halal-kød, men man kan godt stemme DF, selv om man er vegetar.

Nick Zimmermann, byrådsmedlem for DF


Trods en temperatur, der nærmede sig 30 grader, mente Nick Zimmermann, at stegt flæsk og høj solskin var en god kombination.

- Stegt flæsk er jo den danske nationalret. Man kommer aldrig til at se os servere halal-kød, men man kan godt stemme DF, selv om man er vegetar, sagde han.

Senere på eftermiddagen skulle det tidligere folketingsmedlem Martin Henriksen dukke op.

Han var inviteret af de randrusianske DF'ere, som deler hans politiske holdninger.

- Vi er også en del af strammer-fløjen lige som Martin Henriksen, sagde Nick Zimmermann.

Arrangementet løb af stablen fra klokken 13-17, og på Facebook havde 73 personer tilkendegivet, at de var interesserede i begivenheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Alt andet end pletfri præstation mod Ajax: Her er Agesens forklaring

Annonce