Annonce
Østjylland

Sommer-jubel: Den Permanente åbner med corona-restriktioner

Badeanstalten har det seneste år været gennem en omfattende renovering, men mandag 8. juni er det igen muligt at nyde solen på den 80 år gamle badeanstalt. Foto: Martin Ballund/Midtjyske Medier/Ritzau Scanpix
Den populære badeanstalt har i det forgangne år været lukket i syv måneder, mens blandt andet træværk, bolværk og gulve er blevet skiftet.
Annonce

AARHUS: Sommervarmen skal ifølge DMI vende tilbage i næste uge, så timingen må siges at være helt perfekt, når badeanstalten Den Permanente mandag 8. juni slår dørene op for en ny badesæson.

Det vil dog blive en genåbning med corona-retningslinjer.

- Jeg glæder mig over, at det nu endelig er muligt at åbne Den Permanente for publikum. Badeanstalten har i det seneste år været igennem en omfattende renovering, så det havde næsten ikke været til at bære, hvis coronaen ikke gav århusianerne og byens gæster mulighed for at opleve dette historiske og enestående sted, siger rådmand for Kultur og Borgerservice Rabih Azad-Ahmad. Åbningen af Den Permanente sker indenfor rammerne af sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Det betyder blandt andet, at der ikke vil være adgang til omklædningsrum. For at sikre den nødvendige afstand mellem gæsterne, vil medarbejdere fra Sport og Fritid være tilstede på anlægget, og sikkerhedsvagter fra Securitas vil sørge for, at der ikke lukkes flere ind, end at myndighederens retningslinjer overholdes. Den populære badeanstalt har i det forgangne år været lukket i syv måneder, mens blandet andet træværk, bolværk og gulve er blevet skiftet. I alt har renoveringen af den 80 år gamle badeanstalt kostet 20 millioner kroner. Badeanstalten vil være åben mellem klokken 6 og 19.

Den Permanente genåbner

Mandfag 8. juni er det atter muligt at besøge badeanstalten Den Permanente.

Badeanstalten vil være åben mellem klokken 6.00 og klokken 19.00.

Den populære badeanstalt har i det forgangne år været lukket i syv måneder på grund af renovering af den 80 år gamle badeanstalt.


Sikkerhedsvagter fra Securitas vil sørge for, at der ikke lukkes flere ind, end at myndighederens retningslinjer overholdes. Foto: Aarhus Kommune
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce