Annonce
forside

Sommer med gratis yoga

Kom til gratis yoga og få mere kropsbevidsthed i Tøjhushaven. Pressebillede

Randers: I hele juli måned inviterer Tøjhushavekvarterets Venner igen til sommeryoga i det fri i Tøjhushaven. Det er tredje år i træk.

Randers: I hele juli måned inviterer Tøjhushavekvarterets Venner igen til sommeryoga i det fri i Tøjhushaven. Det er tredje år i træk.

Annonce

Yogaen finder sted hver mandag og fredag kl. 9-10.30 og onsdag kl. 17-18.30 - første gang onsdag 1. juli 2015.

Yogaen ledes af ægteparret Irrene og Hening Wilsten. Yogaformen er i år »Traditionel Tantra Yoga«, der er en meditativ og afstressende yogaform for alle - øvede som uøvede.

Mød op i løstsiddende tøj og medbring en yogamåtte og evt. et yogabånd/tørklæde.

I tilfælde af regn flyttes yogaen indendørs til Remisen, J.V. Martins Plads 3.

Ægteparret Irrene og Hening Wilsten flyttede til Randers for tre år siden, men halvdelen af året bor de i Thailand, hvor de søger inspiration og uddannelse inden for yoga.

pcb

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Hvilke konsekvenser, Frank Nørgaard?

”Jeg opfatter denne misgerning som direkte underminerende for Danmark, og finder det utilstedeligt i en folkeskole (...), og det vil få konsekvenser.” Hvis man ikke vidste bedre, kunne nogen efter byrådspolitiker Frank Nørgaards nylige facebookopslag måske foranlediges til at tro, at Nørrevangsskolen i sidste uge havde haft besøg af en islamisk hadprædikant. Der var nu blot tale om fjerdeklasseseleven Hadi, der på ganske fredelig vis holdt et oplæg om religion for sine klassekammerater og havde iført sig et muslimsk klædningsstykke. Oplægget er naturligvis helt i tråd med folkeskolens egen formålsparagraf, hvor målsætningen blandt andet er at bidrage til elevernes forståelse af andre kulturer. At en skole fjerner hadske kommentarer fra deres egen facebookvæg, som jo er beregnet til information til skolens egne elever og deres forældre, og nægte at lade sig bruge i et politisk spil, er naturligvis helt efter bogen. Hvis ikke drevne politikere kan finde ud af at formulere deres uenighed i en ordentlig og sober tone, må de finde sig i risikoen for at blive slettet, når de insisterer på at føre debatten et sted, hvor den ikke hører hjemme, og hvis de insisterer på at føre den på et uanstændigt og uværdigt niveau. Her nogle dage efter det oprindelige opslag, mener Frank Nørgaard, at DF i Randers bliver udsat for udskamning af de mange facebookbrugere, der ikke er enige med deres betragtninger i den aktuelle sag. Det er paradoksalt, at politikerne hermed har taget martyrrollen på sig i deres kamp i frontlinjen mod landets muslimer, og at de eneste hadprædikanter, der er at få øje på, er de politikere, der tilsyneladende vil gøre alt, der står i deres magt, for på de sociale medier at tegne et misvisende billede af en hel religions udøvere og gerne tager en ung skoleelev som gidsel for at fremme egne budskaber. Hvad bliver konsekvensen så, Frank Nørgaard og kompagni? Skal skolen i Randers eller andre offentlige institutioner frygte for repressalier, eller vil vi se den i resultatet ved næste kommunalvalg?

Randers

Tidligere Randers-chef tiltalt for kreditkortsvindel

Annonce