Annonce
Randers

Sommerflytning: Fætter BR's tidligere lokaler gør plads til ny lejer

Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen
Optikerkæden får med nyt lejemål i Rådhusstræde Nordeuropas største Louis Nielsen-butik i Randers.
Annonce

RANDERS: I løbet af sommeren vil Louis Nielsen flytte fra sin nuværende placering på Østervold til den tidligere Fætter BR-butik i Rådhusstræde. Og da optikerne samtidig overtager nabolejemålet, der i dag huser House of Stars, vil Louis Nielsen i Randers kunne præsentere Nordeuropas største Louis Nielsen-butik - eller Specsavers-butik, som er de engelske ejere af optikerkæden.

- Vi har boet på Østervold de seneste 20 år og har en fantastisk butik på vores nuværende adresse. Men vi vil meget gerne være til stede i selve midtbyen. Og det mener vi, at vi bedre kan være i Rådhusstræde, siger medejer og chefoptiker Ruben Enger.

For to år siden købte han sig ind i Randers-butikken, som i dag drives sammen med optiker Hans Præst. Og i løbet af de to år kan han berette om en voldsom vækst.

- Vi er blevet kåret som den bedste Louis Nielsen-butik til at lave vores såkaldte sundhedsmålinger. Det er selvfølgelig en position, vi skal fastholde. Og i vores kommende lokaler får vi plads til de nye maskiner, der vil være med til at udvikle disse tests, siger han.

Vi føler os godt hjemme i midtbyen, og det er her, vi også fremover vil lægge vores kræfter

Ruben Enger, chefoptiker og medejer af Louis Nielsen, Randers

Annonce

Tre gange større

Butikken i Rådhusstræde kommer til at brede sig over hele 632 kvadratmeter, hvilket er tre gange så meget plads som den nuværende butik.

- Når vi åbner for vores nye, store butik, forventer vi også at kunne tiltrække flere kunder - og på sigt vil det naturligvis betyde, at vi også vil blive flere medarbejdere. Louis Nielsen har som erklæret mål at vokse sig større. Og indenfor få år håber kæden på at tegne sig for halvdelen af alle de briller, der sælges i Danmark, siger Ruben Enger.

Louis Nielsen har længe stået på spring til en butik i Storcenter Randers, men de planer er indtil videre pakket ned igen.

- Vi føler os godt hjemme i midtbyen, og det er her, vi også fremover vil lægge vores kræfter, siger Ruben Enger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Fra U17-bold til håndboldligaen: - Jeg havde slet ikke regnet med at skulle stå her nu

Annonce