Annonce
Randers

SOSU-skole sætter fokus på velfærdsinnovation med ny podcast

Social- og sundhedseleverne på landets SOSU-skoler kan i fremtiden bruge podcast til at blive klogere på innovation i velfærdssektoren. Foto: Kasper Lydik Rønde Almst
En ny podcast fra Randers Social- og Sundhedsskole skal bringe innovation ind i velfærdssektoren og på uddannelserne.
Annonce

RANDERS: Randers Social- og Sundhedsskole er gået nye veje for at klæde deres elever på til at blive fremtidens velfærdsmedarbejdere. Med podcasten Omsorg på Nye Veje sætter skolen fokus på, hvordan innovation kan styrke velfærdssektoren til fremtidens udfordringer.

- For at bevare vores høje niveau af velfærd er vi nødt til kontinuerligt at være på udkig efter nye løsninger og veje for måden, vi løser opgaverne på. Her er et innovativt mindset eller en innovativ tilgang ét effektfuldt redskab i den store velfærdsværktøjskasse, siger vært på podcasten, René Dybdal, der ud over at sidde i værtsstolen er udviklingschef på Randers Social- og Sundhedsskole.

I seriens 10 afsnit snakker podcasten med elever, undervisere og kyndige innovationsfolk fra både den offentlige og private sektor, og målet er at klæde elever og medarbejdere på til en fremtid, hvor der skal tænkes i nye baner.

- Vi tager turen rundt i hele velfærdssektoren fra forskere til elever på velfærdsuddannelserne, og vi inviterer folk ude fra sektoren i studiet for at få inspiration og nye øjne på vores egen sektor. Forhåbentlig kan det give en masse inspiration og mod til elever og medarbejdere derude til selv at kaste sig ud i det innovative i deres egen hverdag, siger René Dybdal.

Podcasten er produceret af skolen i samarbejde med Fonden for Entreprenørskab. Indtil videre er der udkommet tre afsnit af Omsorg på Nye Veje, og hver måned udkommer der et nyt afsnit.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Randers

Søndagens coronatal lokalt: Alle positivprocenter i fem kommuner er nu under 1

Randers For abonnenter

Endnu har kun en lille halv snes mennesker fået et sidste hvilested i skoven ved Lykkeshøj

Annonce