Annonce
Mariagerfjord

Sosu-uddannelser opretter lokalafdeling i Hobro

Sosu Nord opretter en sosu-uddannelse i Hobro. Foto: Michael Svenningsen
Sosu Nord etablerer en lokalafdeling i Mariagerfjord Kommune og gør det dermed nemmere for kommunens borgere at starte på en social- og sundhedsuddannelse i lokalområdet.

MARIAGERFJORD: Drømmer man om at arbejde med mennesker og at hjælpe andre til en øget livskvalitet, er det for borgere i Mariagerfjord Kommune fremover en del lettere at komme i gang med en sundhedsfaglig uddannelse. Sosu Nord har nemlig valgt at oprette en lokalafdeling i Hobro fra januar 2021.


Skolen har nogle spændende og stimulerende rammer, hvor Sosu Nords elever kan indgå i et samspil med de øvrige elever på skolen.

Lene Kvist


Annonce

Med udvidelsen udbyder Sosu Nord nu både Grundforløb 1 – Sundhed, omsorg og pædagogik – og Grundforløb 2 til social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent på lokalafdelingen, der fysisk kommer til at have til huse hos Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser (HEG). Grundforløb 2 kan tages allerede fra januar 2021, mens næste Grundforløb 1-hold starter op i august.

Lokal forankring og studiemiljø

På Sosu Nord glæder man sig over den fysiske placering af den nye lokalafdeling i det eksisterende campus-miljø i Hobro.

- For os er det vigtigt, at vores elever får en hverdag i et miljø, der summer af uddannelse, aktivitet og læring. Og her har skolen nogle spændende og stimulerende rammer, hvor Sosu Nords elever kan indgå i et samspil med de øvrige elever på skolen, siger direktør Lene Kvist.

Erhvervsskolerne Aars er netop fusioneret med Tradiums afdeling i Hobro under navnet Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser, og direktør, Ulf Givskov Bender, er yderst tilfreds med at lægge rammer til det nye uddannelsestilbud:

- På Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser har vi en ambition om at sikre mange uddannelsesmuligheder af høj kvalitet og med lokal forankring. Derfor er vi glade for nu at kunne lægge hus til Sosu Nords nye lokalafdeling, og vi ser frem til at lære undervisere og sosu-eleverne at kende.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Husker du 'Lunte' Leif? Sådan endte en lasket seriespiller fra Fjordbakken med at blive et rekordsalg fra Freja til Brøndby

Annonce