Annonce
Randers FC

Spøjs tendens fortsætter for talenterne: - Der var mere at komme efter

Oliver Bjerrum Jensen er på DBU's hjemmeside fejlagtigt blevet noteret for den scoring, som i det 95. minut fredag sikrede Randers Freja FC U19 uafgjort mod Silkeborg IF. Det var i stedet Aske Adelgaard, som kom først på et indlæg, oplyser cheftræner Hans Paarup. Arkivfoto: Lars Rasborg
Randers Freja FC U19 spillede fredag uafgjort igen igen. Cheftræner Hans Paarup så god moral fra sine spillere, men baseret på præstationen mod Silkeborg, kunne det godt være blevet til mere end ét point i sidste minut.
Annonce

Fodbold: Det bliver ved og ved i Randers Freja FC U19.

Fredag aften spillede talenterne uafgjort for sjette gang i 10 kampe, da de i U19-ligaen fik 2-2 på udebane mod Silkeborg IF.

Pointet kom i hus, da venstre back Aske Adelgaard fem minutter inde i dommerens tillægstid kom først på et indlæg.

- Normalt føles det som en sejr, når man udligner så sent, men det var bare ikke den følelse, jeg har. Jeg er glad for pointet, men når jeg ser på kampens udvikling, føler jeg, at der var mere at komme efter for os, siger Hans Paarup, cheftræner for Randers Freja FC U19, og tilføjer:

- Sådan er det med uafgjort. Nogle gange vinder man et point, andre gange taber man to. Derfor rykker det ikke rigtig i tabellen.

Annonce

Lige halvleg

Randrusianerne satte ellers kursen mod tre point 12 minutter inde i opgøret, da Silkeborgs Alexander Busch sendte et indlæg i eget net med en forfejlet clearing.

Men den føring blev forpurret lige inden pausen.

- Det er en lige første halvleg. Silkeborg har måske bolden lidt mere end os, men vi har kontrol over tingene. Derfor er det træls at gå til pause med en scoring til dem. I anden halvleg får vi heller ikke den håbede start, da vi giver et dumt hjørnespark væk, som vi simpelthen forsvarer for dårligt på, så de kommer foran 2-1, fortæller Hans Paarup.

Annonce

God moral

Reaktionen på at komme bagud var til gengæld forbilledlig.

- Vi viser god moral og det er tæt på spil til et mål, Silkeborgs, resten af kampen. Vi vinder bolden højere og stresser dem hele tiden til at lave fejl og slå lange bolde, som vi kunne stå i bagkæden og samle op.


Vi har bolden meget på deres banehalvdel og får sindssygt mange hjørnespark og frispark, men vi lykkes ikke med at få slutprodukt på.

Hans Paarup, cheftræner for Randers Freja FC U19


- Vi har bolden meget på deres banehalvdel og får sindssygt mange hjørnespark og frispark, men vi lykkes ikke med at få slutprodukt på, siger U19-træneren.

De sidste tyve minutter gik kronjyderne over til en 3-4-3-formation for at lægge ekstra pres på hjemmeholdet, og det gav altså pote få minutter efter et rødt kort til Silkeborgs Nicklas Mehl kom i feltet fra sin position som wingback og fik sendt kuglen i nettet.

Resultatet betyder, at Randers Freja FC U19 har ni point for 10 kampe, hvilket placerer holdet tredjesidst i U19-ligaen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Randers Arkitekten nuancerer billedet af Randers som erhvervsvenlig: Alle vore udenlandske samarbejdspartnere roser Randers

Annonce