Annoncørbetalt indhold

Spar masser af penge her. Kom til Danmarks største outlet messe i Herning

Danskernes kræmmerhjerter banker mere end nogensinde før. Vi er nemlig blevet vilde med lagersalg og outlet messer, hvor de købelystne har mulighed for at købe alt fra designertøj til brugskunst, legetøj og madvarer - og samtidigt spare rigtigt mange penge.

Tendensen med lagerslag har fået stor succes og rundt omkring i hele landet skyder outlets og lagersalg op som aldrig før. Vi danskere er blevet vilde med at spare penge, og de gode tilbud kan stadig lokke os til at åbne pungen, og særligt efterårsmånederne er den tid på året, hvor der er allerflest lagersalg og outlets at vælge imellem. Et af de outlets som oplever den stigende købelyst blandt danskerne er Outlet-Messen i MCH Messecenter Herning, der i weekenden den 28.-29. oktober atter slår dørene op for årets store shopping event. 45 pct. af danskerne siger, at de gerne går i outlet-forretninger, mens 16 pct. faktisk er villige til at køre en omvej for at finde de gode tilbud. Det viser en undersøgelse foretaget af Epinion for Deloitte. At flere og flere finder vej til outlets er også noget, som projektleder i MCH Messecenter Herning Maja Kjær Juul kan nikke genkendende til.

"Vi oplever stor interesse for Outlet-Messen med besøgende fra hele Jylland og Fyn. Dette skyldes blandt andet, at der er rigtigt mange penge at spare samt et kæmpe udvalg af produkter på Outlet-Messen i Herning. Her har kunderne mulighed for at købe kendte mærkevarer som f.eks., House Doctor, Nicolas Vahe, Ralph Lauren, Peak Performance, Dolomite, Minimum, Armani og InWear til stærkt nedsatte priser og dermed spare op mod 80 procent på hundredvis af kvalitetsbrands og kendte mærkevarer, " fortæller hun. Selvom undersøgelser viser, at det primært er kvinder, der står forrest i køen til de mange fordelagtige tilbud, så har flere og flere mænd efterhånden også fået øjnene op for muligheden for at gøre et godt kup og spare en masse penge. Der er således kommet mange flere lagersalg til, der tiltrækker mænd med f.eks. jagtudstyr, værktøj og elektronik til spotpriser.

Annonce

Hvis du vil vide mere om Outlet-Messen

Outlet-Messen finder sted i MCH Messecenter Herning og har åben lørdag den 28. oktober kl. 10-17 og søndag den 29. oktober kl. 10-16. En almindelig entrébillet (gælder begge dage) koster kr. 60 pr. voksen og kr. 30 pr. barn (5-12 år - børn under 5 år er gratis). Ved køb af Early-Bird billet til kr. 100 får du adgang til Mode Bazaaar/Hal C en time før alle andre. Husk i øvrigt kontanter, da ikke alle udstillere tager imod dankort.

"Outlet-Messen i Herning, der i øvrigt strækker sig over to dage, er bestemt ikke kun for kvinder men for hele familien. Vi har mere end 150 udstillere med over 3.000 brands, og messen er således et overflødighedshorn af alt fra modetøj til både mænd og kvinder, tøj og legetøj til rollingerne, et væld af outdoor- og sportstøj til hele familien samt parfume og hudplejeprodukter, brugskunst og design til boligen og meget, meget mere, " understreger Maja Kjær Juul.

Så har du lyst til at få fornyet garderoben eller købe årets julegaver med stor rabat, så kunne det måske være, en ide at kigge forbi Outlet-Messen i Herning. Se Outlet-Messens fede Messemagasin med over 200 tilbud her

Artiklen er sponsoreret af Outlet-Messen i MCH Messecenter Herning

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.