Annonce
Navne

Spar Nord i Randers styrker den lokale service

Poul-Henrik Svendsen skal hjælpe Spar Nords formuende kunder i Randers. Pressefoto

Med forankringen af formuerådgivningen i de lokale banker oprustede Spar Nord Randers i marts med en ny profil i form af Poul-Henrik Svendsen. Han har titel af private banking-rådgiver og skal fremover hjælpe bankens formuende kunder med at optimere deres økonomiske muligheder.

Med ønsket om at komme tættere på bankens formuende kunder, opruster Spar Nord nu på den lokale formuerådgivning ved at forankre bankens formuerådgivere i de lokale banker.

Det betyder, at Spar Nord Randers i marts kunne byde Poul-Henrik Svendsen velkommen som ny private banking-rådgiver i afdelingen. Her skal han skræddersy løsninger til bankområdets formuende kunder og komme med konkrete forslag til optimering af deres formue inden for investering, finansiering, skat og pension.

At formuerådgiverne nu forankres lokalt, ser souschef for Spar Nord Randers John G. Nielsen som en styrke for bankområdet:

- Lokalt får vi et betydeligt bedre afsæt til at håndtere det formuende segment. Jeg er ikke i tvivl om, at en lokal forankring af rådgivernes høje faglige niveau vil føre til endnu flere forretninger og endnu højere kundetilfredshed, fortæller han og fortsætter:

- Samtidig ser jeg den lokale forankring af formuerådgiverne som en yderligere styrkelse af Spar Nords decentrale forretningsmodel, hvor rigtig mange beslutninger træffes i den lokale bank.

Poul-Henrik Svendsen kommer fra Formuecenter Nord og er derfor ikke et nyt ansigt i banken. Han skal nu være med til at styrke det faglige niveau og hjælpe bankens formuende kunder med optimeringen af deres økonomi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce