Annoncørbetalt indhold

Spar penge på alt hvad du skal bruge til din baby hos Little Happy

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når først graviditetstesten er positiv, er der utrolig mange spørgsmål og tanker der melder sig. Det kan næsten ikke beskrives hvor stor en følelse af lykke og spænding man får, med det samme man ved, at der er en lille en på vej. Denne ubeskrivelige følelse bliver dog hurtigt erstattet af undren, for hvad får man egentlig brug for, når man får sådan en lille størrelse i hjemmet? Og hvad er egentlig bedst for barnet? Det kan være noget af en jungle at finde rundt i, når alt det baby får brug for skal købes. Og hvad er i virkeligheden must-haves?


Annonce

Hos Little Happy finder du et bredt udvalg af alt det, som du kan få brug for til din baby. Hos Little Happy er kvalitet i højsædet, og derfor finder du også de mest populære produkter, fra de mest kendte brands. Det er vigtigt at give børn den bedste start på livet, og det skal i hvert fald ikke være kroner og ører der afgør, hvad du synes er det bedste for dit barn. Med et medlemskab hos Little Happy kan du få alt hvad du skal bruge til din baby, og samtidig få store besparelser!


Det her skal du bruge til din baby

Det kan som sagt være svært at finde ud af, hvad der er must-haves til en baby, og hvad der bare er need-to-have. Det er i forvejen en dyr omgang, når alt skal købes og gøres klar til baby kommer, og derfor er det godt at vide hvad der er nødvendigt at købe, og hvad man godt kan vente lidt med at anskaffe sig. Hos Little Happy finder du et bredt sortiment af babyudstyr, så du med garanti kan finde det babyudstyr, som du synes er det bedste for dit barn at have. Her er der samlet nogle af de mest populære produkter og absolutte must-haves, før du kommer hjem med din baby:


●     Puslepude - Her kommer i til at bruge rigtig meget tid med jeres lille baby! Babyer skal have skiftet ble mange gange i døgnet, og på en puslepude har i også rig mulighed for at få en rigtig god kontakt med jeres baby. For at barnet ikke bliver utilpas når der bliver skiftet ble, er det vigtigt at barnet ligger godt på sin puslepude. Filibabba puslepuder er de mest populære hos Little Happy! De er produceret i 100% økologisk bomuld og PU skum, og derfor er de helt fri for skadelige kemikalier.


●     Bleer - Der er vidst ingen tvivl om, at med en baby i hjemmet får i brug for bleer, og rigtig mange af dem. Bleer er nok noget af det, i kommer til at bruge allermest af, og derfor er det altså en god idé at have anskaffet sig nogle bleer inden baby kommer, det er så ærgerligt at stå uden. Libero er den foretrukne ble for mange børnefamilier, og det er særligt fordi den har barnets udvikling i fokus. Libero bleer indeholder ingen skadelig kemi, og derfor er de ikke skadelige for din babys sarte hud.


●     Stofbleer - De kan bruges til så mange forskellige ting, når man har en lille baby, at de næsten ender med at være uundværlige. I kan både bruge en stofble som underlag på puslepuden, så den ikke føles så kold for baby. Samtidig kan i også bruge en stofble som en nusseklud, eller som et lille tæppe til baby på de varme sommerdage eller hvis det er koldt når baby er nøgen. Du finder de fineste stofbleer fra Filibabba, i varme og flotte farver, og så er de fremstillet i 100% økologisk bomuld.


●     Babydyne - En baby bruger enormt mange timer i døgnet på at sove, og derfor er det en rigtig god idé, at finde en god babydyne til din baby. De fleste babyer elsker at blive puttet i deres dyne, fordi den kan svøbe dem på en skøn måde. En babydyne er også god til at sørge for at babyen ikke fryser, når han eller hun skal sove. Hos Little Happy kan du finde de populære kapok babydyner, som hjælper babyen med at regulere temperaturen, samtidig med at den er åndbar.


●     Baby sengetøj - Til en god babydyne, er det en rigtig god idé også at vælge noget godt baby sengetøj. Babydynen vil blive brugt rigtig meget, og derfor vil det være en fordel at købe noget baby sengetøj i rigtig god kvalitet. Vælg noget baby sengetøj som er fremstillet i gode materialer, som ikke kan skade din babys sarte hud. Hos Filibabba finder du baby sengetøj i 100% økologisk bomuld, som samtidig er rigtig flot at se på.


Hvad er nice to have til en baby?

Der er selvfølgelig også rigtig mange ting, som er nice to have, når i skal have en lille baby. Mange af tingene er med til at gøre det lidt nemmere for jer som forældre, og det er da værd at tage med hvis økonomien er til det. Det er for eksempel nemmere for jer at have jeres baby i nærheden når han eller hun sover lur, hvis i har en babynest til jeres baby. Babynesten har bløde kanter og gør, at babyen kan ligge trygt og sove, stort set lige meget hvor i placerer jeres babynest. Mange babynests vokser med barnet, og derfor kan i også bruge en babynest i lang tid. Samtidig er en lille lampe også rigtig god at have, så i har lidt dæmpet belysning når barnet skal skiftes om natten, eller hvis barnet skal have mad om natten. På den måde undgår både du og din baby at vågne helt, og dermed kan i bedre falde i søvn igen bagefter.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.