Annonce
Randers

Sparekassen Kronjylland bygger om

Receptionen placeres midt i det store centrale rum, hvor der også blandt andet indrettes små siddeområder. Illustration: 3xN
Hele stueetagen i hovedsædet, som blev indviet i 2001, nyindrettes og shines op. Arbejdet med ombygningen er gået i gang og forventes afsluttet i september i år.
Annonce

Randers: Sparekassen Kronjyllands 18 år gamle hovedsæde på Tronholmen i Randers bliver nu shinet op indvendigt i stueetagen. Håndværkerne er så småt gået i gang, og ombygningen forventes at være færdig engang i september.

- Formålet med ombygningen er dels at forbedre forholdene for vore gæster, men bestemt også at gøre en i forvejen god arbejdsplads endnu bedre, siger kommunikationschef Jan Salling.

Det markante hovedsæde er tegnet af arkitektfirmaet 3xNielsen, og det er også arkitekter herfra, sparekassen har bedt om at opdatere stueetagen.

Bevæger man sig ind ad hovedindgangen, kommer man i dag ind i et stort centralt rum, der er omkranset af kontorer, som i tre etager vender ud mod den centrale foyer, hvis loft strækker sig op i hele bygningens højde. I dag fører en trappe i midten af det store lokale op til førstesalen, men denne trappe fjernes, mens receptionen, som hidtil har været placeret i den nordligste ende af bygningen, nu flyttes til midt i rummet, så den fremover vil være det første, man møder, når man træder ind ad hoveddøren.

Også kantineområdet får en overhaling med blandt andet nye møbler, som matcher udemøblerne på terrassen. Illustration: 3xN
Annonce

Møder i stueplan

I hele stueplanet vil der blive indrettet mødelokaler rundt om det centrale rum med receptionen, ligesom der vil blive etableret små nye vente- og siddeområder. Kantineområdet, som findes i den sydlige ende af stueetagen, bliver også shinet op, blandt andet med møbler i en stil, som passer til udemøblerne på terrassen uden for kantinen.

- Fremover vil gæster udefra ikke skulle finde vej rundt på husets etager, idet vi vil kunne holde alle møder med eksempelvis erhvervskunder og samarbejdspartnere i lokalerne i stueetagen, siger Jan Salling.

Videre fortæller han, at når arbejdet er gået i gang nu, er det for at få klaret størsteparten af ombygningen i sommerperioden, hvor der typisk ikke er så mange hverken ansatte eller gæster i huset.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Billeder og reportage fra premieresejr i Hornbæk: Dobbelte målscorere, cheftrænere i aktion og en kandidat til årets mål

Sport For abonnenter

Stor sæsonoptakt til Serie 1: Lokal dynamitpulje og Helsteds togt i Nordjylland

Randers

Narkokørsel ved midnatstid

Annonce