Annonce
Sport

Sparekassen Kronjylland forlænger sponsorat med landsholdet for at sikre ro til EM

Sparekasen Kronjylland har været sponsor for kvindelandsholdet i håndbold siden 2018. Det fortsætter de med at være. I hvert fald for en stund. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Sparekassen Kronjylland har forlænget aftalen med det danske kvindelandshold i håndbold med yderligere seks måneder.
Annonce

Håndbold: Tilbage i starten af 2018 offentliggjorde Dansk Håndbold Forbund to nye hovedsponsorater for kvindelandsholdet: Waooo og Sparekassen Kronjylland.

Banken har nu valgt at forlænge det samarbejde med et halvt år.

- Hele samfundet står i en helt særligt situation i øjeblikket, og det gælder ikke mindst sporten. Vi har et tæt og godt samarbejde med DHF, og derfor blev vi hurtigt enige om at i første omgang forlænge vores aftale med seks måneder, siger Klaus Skjødt, administrerende direktør i Sparekassen Kronjylland, i en pressemeddelelse.


Det giver ro til at overstå et forhåbentlig godt EM, og så sætter vi os derefter ned og finder ud af, hvordan vores fælles fremtid skal se ud.

Klaus Skjødt, administrerende direktør i Sparekassen Kronjylland


- Det giver ro til at overstå et forhåbentlig godt EM, og så sætter vi os derefter ned og finder ud af, hvordan vores fælles fremtid skal se ud, tilføjer han.

I håndboldforbundet værdsætter de støtten:

- Det er partnerskab, der uden tvivl har været med til at udvikle dansk håndbold, hvor deres støtte har sikret gode vilkår for både bredde- og elitehåndbolden. Forlængelsen af aftalen giver arbejdsro for forbundet og kvindelandsholdet i en meget speciel tid, siger Henrik Jacobsen, direktør i Dansk Håndbold Forbund.

Den nye aftale udløber 30. juni 2021.

Annonce
Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Randers Arkitekten nuancerer billedet af Randers som erhvervsvenlig: Alle vore udenlandske samarbejdspartnere roser Randers

Annonce