Annonce
Randers

Sparekassen Kronjylland har Danmarks mest tilfredse kunder

Administrerende direktør Klaus Skjødt, Sparekassen Kronjylland. Pressebillede
Analysebureauet EPSI Rating har for andet år i træk kåret Danmarks største sparekasse til at have de mest tilfredse kunder.
Annonce

RANDERS: Ifølge analysebureauet EPSI Rating har Sparekassen Kronjylland de mest tilfredse kunder, både privat- og erhvervskunder. Det er andet år i træk, at Danmarks største sparekasse opnår den placering, og det er administrerende direktør Klaus Skjødt naturligvis meget tilfreds med.


Tilfredse medarbejdere er en forudsætning for tilfredse kunder

Administrerende direktør Klaus Skjødt


- Som garant-sparekasse har vi ingen aktionærer, og derfor kan vi fokusere fuldt ud på at skabe tilfredse kunder. Undersøgelsen fra EPSI er endnu et bevis på, at det fokus gør en stor forskel for kunderne, vurderer Klaus Skjødt.

For 14 dage siden blev Sparekassen Kronjylland også kåret til Europas bedste arbejdsplads, og Klaus Skjødt ser en tæt sammenhæng mellem de to kåringer.

- Tilfredse medarbejdere er en forudsætning for tilfredse kunder. Hvis vi skal give den bedst mulige rådgivning og service kræver det, at medarbejderne er både dygtige og motiverede. Det sikrer overskud til at fokusere på kunderne, mener Klaus Skjødt.

- Sparekassen Kronjylland er gode til at få det lokale, det personlige og det digitale til at smelte sammen i ét kundeunivers, hvor kunderne stadig mærker nærvær, selv om et møde holdes via video eller et svar kommer via mail, siger country manager Sofie Breum.

Sparekassen Kronjylland har gennem corona-pandemien forsøgt at holde tæt kontakt med kunderne, og Klaus Skjødt fortæller, at netop digitale møder og telefonen er blevet brugt mere end tidligere.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Karakterer fra vendepunktet i Nørreskoven: Defensiven viste vejen

Randers

Lokal politiker skal overvåge valget i USA: Malte Larsen er observatør i Missouri når amerikanerne stemmer 3. november

Sport For abonnenter

Ude af position og nyt ansvar i forsvaret: Degn vil bruge pragtkamp som afsæt til mere

Annonce