Annonce
Erhverv

Sparekassen Kronjylland lukker filial: 19. marts er endegyldigt sidste åbningsdag i afdelingen

Fredag 19. marts er absolut sidste åbningsdag for Sparekassen Kronjylland i Fårup. Foto: Annelene Petersen
Den mangeårige direktør for afdelingen, Frank Jensen, har sagt sin stilling op, hvilket har fået Sparekassen Kronjyllands ledelse til at overveje Fårup-afdelingens fremtid. Beslutningen blev, at afdelingen forsvinder med Frank Jensen.

Fårup: I Sparekassen Kronjylland har man vurderet, at det næppe vil være muligt at finde en afløser, der kan det, som den  nuværende afdelingsdirektør i Fårup, Frank Jensen, har formået i de 24 år, han har bestredet stillingen.

Frank Jensen har sagt sin stilling op for at søge nye udfordringer hos sparekassens samarbejdspartner DLR Kredit.

Områdedirektør Jens Brix forklarer:

Annonce

- Det er over de seneste år blevet stadigt sværere at rekruttere medarbejdere til mindre afdelinger udenfor de større byer, og i Fårup har det i høj grad været Franks fortjeneste, at vi konstant har kunnet fastholde og tiltrække dygtige medarbejdere.


Fårup er fortsat et vigtigt markedsområde for os. Selv om vi ikke har en fysisk afdeling, ser vi os stadig som en del af Fårup, og vi vil også helt naturligt blive ved med at bakke byen op med sponsorater, gavefondsdonationer og lignende.

Jens Brix, områdediretkør, Sparekassen Kronjylland


- Det kan vi ikke blive ved med fremadrettet, og derfor har vi vurderet, at det langsigtet er den rigtige løsning for både kunder og medarbejdere at lukke afdelingen, fortæller Jens Brix, der samtidig kalder det en meget svær beslutning.

Flere udenbys kunder

Jens Brix fortæller videre for at illustrere den afgående filialdirektørs resultater, at Fårup-afdelingen har godt 3000 kunder, mens indbyggertallet i byen er under 1000.

- Med andre ord har Frank Jensens og hans dygtige medarbejdere formået at tiltrække og fastholde rigtig mange kunder, som ikke naturligt hører til i afdelingen.

Ingen af kunderne behøver, trods lukningen i Fårup, at flytte til afdelinger langt væk, ligesom de også vil kunne beholde deres faste rådgiver. De seks medarbejdere bliver nemlig fordelt mellem afdelingen i Spentrup og den på Mariagervej i Randers.

- Afstanden mellem Fårup og det to afdelinger er ens, nemlig 14 kilometer, siger Jens Brix.

Annonce

Fortsætter sponsorater

Han siger videre, at han og den øvrige ledelse i sparekassen godt er klar over, at man lukker byens sidste pengeinstitut.

- Det er vi meget bevidste om, men vi er også nødt til at sikre, at vores kunder til stadighed kan få den bedst mulige personlige rådgivning, og i den balance har vi truffet denne beslutning, siger Jens Brix og tilføjer:

- Fårup er fortsat et vigtigt markedsområde for os. Selv om vi ikke har en fysisk afdeling, ser vi os stadig som en del af Fårup, og vi vil også helt naturligt blive ved med at bakke byen op med sponsorater, gavefondsdonationer og lignende.

Fårup-afdelingens allersidste åbningsdag bliver fredag 19. marts, mens afdelingsdirektør Frank Jensens sidste arbejdsdag er mandag 22. februar.

Bygningen, som lidt endnu huser filialen, vil snarest blive sat til salg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce