Annonce
Randers

Sparekassen Kronjylland på Mariagervej er ikke til at kende

Kunderne kommer i stigende grad ind i vores afdeling, når de vil vende nogle ting med deres personlige rådgiver, siger Jan Nyvang. PR-foto
Alle 550 kvadratmeter har fået en ordentlig overhaling. Pengeinstituttet har mærket stigende ønske hos kunderne om at mødes med rådgiverne - så der er også lavet flere mødelokaler.
Annonce

Randers: Siden april har Sparekassen Kronjyllands afdeling på Mariagervej undergået en stor ombygning.

De sidste håndværkere er netop flyttet ud, medarbejdernes midlertidige containerkontorer på p-pladsen er væk, og de er rykket ind i de nyrenoverede lokaler.

– Ekspeditionslokalet er blevet lyst og mere imødekommende, og indgangen er flyttet, ligesom vi har fået moderne møbler og en ny infoskranke, forklarer afdelingsdirektør Jan Nyvang.

Medarbejdere og kunder har fået bedre muligheder for at tage en snak. PR-foto
Annonce

Skranken skulle flyttes

– Som pengeinstitut er der nogle sikkerhedsforanstaltninger, vi skal overholde i forhold til indretningen, og det gjorde faktisk, at vi lige måtte flytte skranken en halv meter mere end først beregnet, men alt er nu på plads, og vi er ovenud tilfredse og glæder os til at møde alle kunderne i den nye afdeling, fortæller han.

Også afdelingens mødefaciliteter i stueetagen og på 1. sal er blevet sat i stand, og afdelingen har nu ni mødelokaler mod tidligere seks.

– Med 24 medarbejdere under samme tag, og kunder, der i stedet for hjælp til at hæve og sætte penge ind, i højere grad kommer ind i vores afdeling for at få økonomisk rådgivning, var det nødvendigt for os med flere og bedre mødefaciliteter, fortæller Jan Nyvang.

Afdelingsdirektøren tilføjer, at også arbejdsmiljøet for de 24 medarbejdere har fået et nøk op. Støjen er reduceret, der er et bedre lysindfald, og skrivebordene er placeret, så rummet virker større.

Det er hele Sparekassens afdeling på 550 m², der er blevet istandsat. Terrasse, ventilationsanlæg og toiletforhold er også nye.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Billeder og reportage fra premieresejr i Hornbæk: Dobbelte målscorere, cheftrænere i aktion og en kandidat til årets mål

Sport For abonnenter

Stor sæsonoptakt til Serie 1: Lokal dynamitpulje og Helsteds togt i Nordjylland

Randers

Narkokørsel ved midnatstid

Annonce