Annonce
Erhverv

Sparekassen Kronjylland præsenterer ny digital afdeling med personlig rådgivning og udvidede åbningstider

Administrerende direktør Klaus Skjødt og Sparekassen Kronjylland er 1. december klar med en helt ny og rent digital afdeling af sparekassen kaldet KRON. Foto: Poul Christensen
Sparekassen Kronjyllands nye digitale tilbud er ikke som nogle digitale konkurrenter gebyrfri eller på anden måde billigere for kunderne end den fysiske afdeling. Til gengæld får man udvidede åbningstider og mere fleksible personlige rådgivere.

Randers: KRON er navnet på Danmarks nye, digitale bank, hedder det i en pressemeddelelse fra Sparekassen Kronjylland. Imidlertid er der ikke tale om en selvstændig bank, men om en rent digital afdeling af sparekassen.

- Vi oplever stor opbakning til vores nuværende model, men både før corona-perioden og under har vi kunnet se et stigende antal danskere, hvor det fysiske betyder mindre. Til gengæld betyder convenience, hastighed og relation rigtigt meget. Det tilbud kan KRON levere, fortæller Sparekassen Kronjyllands administrerende direktør Klaus Skjødt.

Udvider dækningsområde

Han ser med det nye digitale tilbud blandt andet muligheder for at kunne tiltrække kunder fra områder af Danmark, hvor Sparekassen Kronjylland ikke har en afdeling.

Nej, priserne er de samme som i vores øvrige afdelinger. Til gengæld kombinerer vi det digitale med muligheden for at have en personlig rådgiver, ligesom vi i KRON har det samme brede produktprogram som i sparekassen i øvrigt. Dertil kommer længere åbningstider.

Klaus Skjødt, adm. direktør, Sparekassen Kronjylland

- Men det er ikke kun rettet mod de områder. Der kan også være nogle, som vælger os fra i dag, der bedre kan se sig i KRON. Dermed får vi nu indenfor koncernen flere strenge at spille på uden at gå på kompromis med kerneforretningen i Sparekassen Kronjylland, siger Klaus Skjødt, der også fortsat tror på en fremtid for de fysiske afdelinger.

Annonce

Ikke billigere

Der findes digitale pengeinstitutter, som typisk lokker med prisbillige produkter og fravær er gebyrer. Det er dog ikke tilfældet hos KRON.

- Nej, priserne er de samme som i vores øvrige afdelinger. Til gengæld kombinerer vi det digitale med muligheden for at have en personlig rådgiver, ligesom vi i KRON har det samme brede produktprogram som i sparekassen i øvrigt. Dertil kommer længere åbningstider, siger Klaus Skjødt.

Videre fortæller han, at KRON bliver bemandet med personale, som udelukkende arbejder for den digitale bank, og som vil være meget fleksible i forhold til at aftale møder med kunderne.

KRON vil have åbent fra klokken 8-20 på hverdage og fra klokken 10-14 i weekenderne.

Annonce

Fysiske afdelinger

Klaus Skjødt understreger, at man i Sparekassen stadig tror på fysiske afdelinger også.

- Vi lancerer faktisk en af de nærmeste dage en helt ny fysisk afdeling, så vi tror bestemt på, at der også fremover er et marked for fysiske afdelinger, siger han.

Lederen af den nye digitale afdeling er ansat. Han hedder Jesper Lund Sørensen og har tidligere bestredet stillinger som afdelingsdirektør i både Jyske Bank og Danske Bank.

Første officielle åbningsdag i KRON bliver 1. december.
Annonce
Randers For abonnenter

Guide til køb af juletræet: Her kan du få gode ideer, hvis du er på jagt efter julens populære grantræ

Danmark

Mandagens coronatal: 7146 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Opdateret: Broslagsmål endte med at skille Kjærsgaard fra de konservative - dermed er det også et farvel til vigtige poster

Leder For abonnenter

Jammerlig snerydning i Randers: Hvorfor skal vi stadig skøjte rundt og sætte liv og lemmer på spil?

Randers

VIA-elev fremviste falsk coronapas i undervisningen: Så bankede politiet på hendes dør

Randers

Betonblokkene lå spredt ud over E45: Spentrup-chaufførs lastbil mistede al strøm og forårsagede omfattende uheld

Lyt: Simba Hansens jagt på sin redningsmand og sit navns betydning

Randers For abonnenter

Heidi døde af en blodprop i hjertet i 2009, men blev genoplivet: Hun fik 12 ekstra år at leve i

Erhverv

Jeanne glæder sig til at hente sit nyeste køb hjem fra grænsen: En lyserød truckerdrøm er gået i opfyldelse

Randers

Flytning af lyntestcenter i Randers skaber jubel blandt podere: Rykker ind i varmen på Falckstationen

Boligsalget slår sidste år flere uger inden årsskiftet

Randers

Politisk julebombe: Christina Kjærsgaard forlader Konservative og bliver byrådsmedlem for Østbroen

Randers For abonnenter

Rutineret vognmand om for dårlig snerydning: - Det er Randers Kommune, der vil spare penge

Randers

Julemænd på motorcykler mødt af smil og vink: Se videoen af de festlige fyre, som spredte glæde og larm på regionshospitalet

Annonce