Annonce
Randers

Specialpatrulje hentede hash og skunk

Politiet fandt et væksttelt med skunk i garagen hos et yngre, randrusiank par. Arkivfoto: Amir Cohen, Ritzau Scanpix
Fire personer sigtet for salg og besiddelse af narko efter besøg af Østjyllands Politis specialpulje.
Annonce

Randers: Østjyllands Politis specialpatrulje var onsdag aften på besøg på flere adresser i Randers-området på jagt efter narkotika.

Klokken 19.25 bankede betjentene på hos en 28-årig mand i det nordvestlige Randers, da de havde mistanke om, at der blev opbevaret hash på adressen.

Ved ransagning i lejligheden fandt politiet en mindre mængde hash, og den 28-årige mand blev sigtet for narkobesiddelse.

Annonce

Væksttelt i garagen

Klokken 20.09 kiggede betjentene forbi på en anden adresse i det nordvestlige Randers, hvor de havde mistanke om, at der blev opbevaret skunk.

Betjentene blev mødt af husets to beboere, en 26-årig mand og en 29-årig kvinde, der erkendte at have et væksttelt i garagen, hvor der blev dyrket skunk.

Den 26-årige mand erkendte, at det var hans planter, og han blev derfor sigtet for salg af narkotika.

Ved ransagningen af huset fandt betjentene en mindre mængde skunk, som den 29-årige kvinde erkendte tilhørte hende, og hun blev derfor sigtet for narkobesiddelse.

Annonce

Mistanke om hashsalg

Klokken 20.13 besøgte specialpatruljen en adresse i den nordøstlige del af Randers, hvor betjentene havde mistanke om, at der blev solgt hash.

Betjentene blev mødt af lejlighedens beboer, en 53-årig mand, der dog oplyste, at han intet havde af interesse for politiet.

Ved hjælp fra en narkohund fandt betjentene dog alligevel en større mængde hash og skunk, og den 53-årige mand blev sigtet for salg af narkotika.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Kontant anfører og frustreret målscorer: - Toget er på vej hen ad perronen

Østjylland

Beboere og medarbejdere smittet: Bofællesskab for handicappede hårdt ramt af coronaen

Annonce