Annonce
Randers

Spentrups nye dagligvarebutik klar med åbningsdato

Allerede i næste måned slår den nye Netto dørene op i Spentrup. Foto: Scanpix

Det bliver en topmoderne discountbutik, der inden længe tager kampen op mod Superbrugsen i Spentrup.

Spentrup: Der bliver i øjeblikket knoklet på livet løs på Birke Alle 15, hvor en gruppe håndværkere er ved at forvandle den tidligere Fakta-butik til en ny og topmoderne Netto.

- Vi er godt i gang med renoveringen. Vi er færdige med at male, og er nu i gang med at montere kølemontre og nye døre i forretningen, fortæller butikschef Søren Thorsted, som dermed ikke er i tvivl om, at det hele bliver klar til den planlagte åbningsfest i uge 48.

- Vi åbner med en stor fest klokken 7.30 torsdag 29. november, hvor der kommer et jazzorkester og spiller, og der bliver serveret rundstykker og kaffe. Og derudover sørger vi selvfølgelig for en masse gode åbningstilbud, uddyber butikschefen.

Annonce

Konkurrent til brugsen

Nettos nye butikschef kender i forvejen lokalerne som sin egen bukselomme. Han var nemlig også butikschef i den Fakta, der holdt til på adressen, indtil den tidligere på året måtte dreje nøglen om som et led i en omfattende spareplan hos Coop. Alligevel er han ikke i tvivl om, at den nye discountbutik vil få en helt anden skæbne end den gamle.

- Jeg tror på, at Netto med sit brand kan klare sig bedre end Fakta kunne, og det er der flere årsager til. Blandt andet, at den nærmeste konkurrent er Superbrugsen, som har nogenlunde samme varesortiment som Fakta havde, hvor vi i Netto kan tilbyde en række andre varer, siger Søren Thorsted og tilføjer, at butikken kommer til at fremstå som en helt ny type discountbutik.

- Butikken bliver en del af et nyt koncept, vi kalder Netto 3,0. Det vil sige en virkelig flot og topmoderne butik med en nordisk stil. Den skal nok komme til at tiltrække flere kunder, end Fakta kunne, fastslår han.

Søger 20 medarbejdere

Butikschefen slår desuden på, at Spentrup er en by i udvikling, og en by, hvor borgerne er glade for, at der fremover kommer et alternativ til Superbrugsen.

- Nu får kunderne to butikker at vælge imellem, og jeg tror, det vil få flere til at handle lokalt. Vi har i hvert fald fået en del positive tilkendegivelser fra borgere, som fortæller, at de er glade for, at de fremover ikke længere behøver at køre ind til Randers for at handle, siger han.

Derudover er der noget, der tyder på, at også områdets ledige er glade for butiksåbningen. Søren Thorsted har nemlig fået en stor bunke ansøgninger fra folk, der gerne vil være med til at bemande den 1000 kvadratmeter store butik.

- Man kan stadig nå at sende en ansøgning, men det varer ikke længe, inden vi går i gang med at ansætte cirka 20 medarbejdere til butikken. Der er både tale om fuldtids- og deltidsstillinger samt morgen-, aften- og weekendarbejde, da butikken kommer til at have åben fra 7-22 alle dage, fortæller han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Annonce