Annonce
Randers HK

Spidskompetencerne matcher: Cheftræner giver overblikket over Randers HK's nye bagspillere

Niels Agesen har nok at se til med at få spillet fem helt nye bagspillere ind på holdet, men han er meget tilfreds med dem alle, som bedømt på kompetencerne passer lige til cheftrænerens vision for spillet i Randers HK. Foto: Anne Myrup Frost
Annonce

Randers: Niels Agesen har fået fem nye bagspillere at råde over i Randers HK-truppen, som onsdag skal i kamp for første gang, når de klokken 16 i Ulvehøjhallen møder Viborg HK i en træningskamp.

Cheftræneren fremhæver her, hvad han mener de nye spilleres spidskompetencer er.

1 Kristin Thorleifsdottir

Kristin Thorleifsdottir. Foto: Anne Myrup Frost

22-årig venstre back, som er kommet til fra svenske HK65 Höör.

- Jeg skal passe lidt på med Kristin, for det der med at tage springet fra Sverige til Danmark tager nogle gange lidt tid, siger Niels Agesen med henvisning til Julia Eriksson, som stoppede i klubben denne sommer.

- Mange tænker nok, at Kristin er en spiller som Julia, og set udefra er indpakningen også lidt den samme, men Kristin er ekstremt eksplosiv. Hun er en stor muskel. I forhold til sin højde bevæger hun sig også rigtig fint og kan spille i et højt tempo. Og så er hendes skud rigtig godt. Men hun skal have noget tid. Hun er trods alt kun 22 år.

2 Mia Møller

Mia Møller. Foto: Anne Myrup Frost

24-årig højre back, som er kommet til fra Bjerringbro FH.

- Lidt groft sagt er Mia typen, som altid har fået at vide, at hun bare skal skyde. Sidste sæson, hvor hun startede i Bjerringbro, begyndte de at arbejde bevidst med hendes fintespil, så hun er både en skytte, men egentlig også en okay fintespiller med hendes hurtige fødder og imponerende fysik.

- Hun har været i Skanderborg og Horsens, og om hun ikke har slået til eller fået chancen, kan jeg kun spå om, men jeg synes, at hun passer rigtig fint ind i det spil, vi gerne vil spille.

3 Nicoline Olsen

Nicoline Olsen. Foto: Anne Myrup Frost

22-årig højre back, som er kommet til fra Aarhus United.

- Nicoline er lidt længere væk, fordi hun ikke har spillet kamp siden 3. marts 2018 (korsbåndsskade med komplikationer, red.), men er virkelig en slider. Hun er hurtig på fødderne, dækker fornuftigt op og kan også spille det hurtige spil.

- Hun er ikke decideret hopskytte, men har et skud, og så læser hun spillet fint, så hun passer godt til spillet her.

4 Julie Pontoppidan

Julie Pontoppidan. Foto: Anne Myrup Frost

23-årig playmaker, som er kommet til fra Aarhus United.

- Julie og Mai Kragballe er to spillere af samme støbning, men Mai er lidt mere skydende, hvor Julie er rappere på fødderne og kommer hurtigere hen over gulvet. Det er to vurderingsspillere, som kan vurdere hurtigt og tæt på forsvaret. Det har lidt været drømmen at finde to spillere, som på den måde har de samme basiskompetencer.

5 Lene Østergaard

Lene Østergaard. Foto: Anne Myrup Frost

21-årig venstre back, som er kommet til fra Team Esbjerg.

- Lene har lidt mere højde end mange af de andre. Hun har mest erfaring defensivt, men udover at være en dygtig forsvarsspiller blev vi interesserede i hende, fordi hun er hurtig på fødderne på trods af sin højde.

- Hun har også et okay skud, selvom hun hellere vil finde end at afslutte, men jeg synes, at hun kan begge dele. For os handler det om at give hende spilleminutter nok.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Ny aftale om genåbningen på plads: Forsamlingsforbud opretholdes, og baråbningstider udvides i fase 4  

Sport For abonnenter

Dét har vi lært af testkampene: Profiler skal slås for spilletid

Annonce