Annonce
Randers

Spil med i Danmarks største counterstriketurnering i Bilka

De professionelle counterstrike-spillere Phillip "Aizy" Aistrup og Nicklas "Gade" Gade fra North slår vejen forbi i finalen, mens Michaela "Mimi" Lintrup vil være til stede på udvalgte kvalifikationsdatoer. PR-foto

Randers: Bilka og Red Bull står bag Danmarks største en mod en turnering i Counter-Strike. Det sker fra 5.-11. august i Bilka, hvor målet er at finde Danmarks bedste 1v1 Counter-Strike amatørspiller. Touren rammer Bilkas varehus i Randers fredag 9. august.

Førstepræmien er en tur for to til ESL One i New York. I Randers spilles de indledende runder 9. august, og hvis man er blandt de 16 bedste spillere, går man videre til 1/8-finalen, hvor der spilles vind eller forsvind. Søndag 11. august er der finale i Bilka Odense. Alderskravet er minimum 16 år.

Tilmelding skal ske på Bilkas hjemmeside, og der er plads til 27-36 deltagere i hver Bilka, og alle spiller minimum tre kampe. Der spilles bedst ud af 30 runder. I vind eller forsvind spilles der seks overtimerunder i tilfælde af pointlighed.

Der spilles også om præmier i de indledende runder, hvor der er finalepladser, Red Bull og Bilka Gavekort på højkant. I finalen spilles der om - udover hovedpræmien - også om gavekort og om gamerudstyr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Thomasberg skifter fire: Nye offensive esser skal sende Randers FC i top 6

Annonce