Annonce
Randers

Spilkogende Visit Randers-kartoffel sendt videre til byrådet: Det giver vabler at røre ved sagen

Udviklingsudvalget sendte sagen om Visit Randers' overlevelse videre til byrådet uden indstilling. Arkivfoto: Lars Rasborg
Randers Kommunes udviklingsudvalg tog torsdag ikke stilling til Visit Randers' videre skæbne, men sendte i stedet sagen videre til byrådet uden indstilling. Formanden for udvalget kalder sagen ikke bare for en varm, men en spilkogende kartoffel. Formanden for bestyrelsen i Visit Randers er enig, han mener, det giver vabler at røre ved sagen.

Randers: Politikerne i udviklingsudvalget i Randers Kommune tog torsdag ikke stilling til, om Visit Randers skal enten bibeholdes eller melde sig ind i Visit Aarhus og dermed lukke kontoret i Randers ned.

Istedet blev sagen sendt direkte i byrådet uden indstilling fra medlemmerne af udvalget.

- Det gjorde vi for at få mere tid og fred og ro til at arbejde med sagen, siger formanden for udviklingsudvalget, Christian Brøns (V). Han vil ikke referere fra mødet, hvordan politikernes holdning til sagen er, og han vil heller ikke afsløre sin egen mening om, hvad han synes, der skal ske med Visit Randers.

- Det er med andre ord en varm kartoffel, som er ret hot at røre ved?

- Den er spilkogende, medgiver Christian Brøns, der tilføjer, at sagen skal i økonomiudvalgsmøde mandag 30. september, før den lander på byrådets bord mandag 7. oktober.

Formanden for bestyrelsen i Visit Randers, Peder Vagn Poulsen, er også med på metaforen:

- Ja, man får vabler af at røre ved den her sag. At sagen nu sendes direkte i byrådet, tolker jeg derhen, at medlemmerne af udviklingsudvalget ikke kunne blive enige om en indstilling. Og det giver os lidt tid til at kæmpe videre. Det er gået op for mig, at mange slet ikke aner, hvad Visit Randers står for og gør for byen, og det vil vi nu udnytte tiden helt vildt til at oplyse om, siger Peder Vagn Poulsen.

Annonce

Fatter ikke en meter

Han fortæller, at de mange, mange folk, han har talt med om sagen fra byen, slet ikke fatter, at den her sag er på politikernes dagsorden.

- Jeg fatter ikke en meter, mange fatter ikke overhovedet, hvorfor sagen er kommet så langt. Flere har sågar sagt til mig, at vi i stedet kunne spare mange penge på at nedlægge byrådet, siger Peder Vagn Poulsen.

Han siger, at Visit Randers altid har opfyldt foreningens mål, og når der er blevet evalueret på arbejdet, har det altid været til fuld tilfredshed for kommunen.

- Ja, og endda mere til. Derfor har jeg også svært ved at fatte i mit lille hoved, at politikerne kan tro, at de vil få noget, der er bedre, ved at lade Visit Aarhus tage over, siger Peder Vagn Poulsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Livet tog en ny drejning for Martha

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Randers

Kom og leg på isen - det er gratis

Annonce