Annonce
Randers

Sporbyen bliver hjemsted for første andelsforening i Randers i mere end 10 år

Sådan vil de nye andelsboliger se ud, når de til sin tid står færdige. Visualisering: Krogh Arktitektur
For første gang i 10 år får Randers en ny andelsforening. Andelsforeningen Sporbyen er navnet, og de 15 lejligheder vil være indflytningsklar tids nok til, at de kommende beboere kan fejre jul i deres nye bolig.

Randers: For første gang i mere end 10 år har en ny andelsforening set dagens lys i Randers, og det har tilsyneladende været velkomment. For boligerne går som det berømte varme brød.

Byggeriet er godt i gang, men selv om det langt fra er færdigt endnu, er 10 af de i alt 15 andelsboliger allerede solgt. På søndag 2. maj holder ejendomsmæglerfirmaet EDC Projekt Poul Erik Bech åbent hus.

- Vi oplever stor interesse for andelsboligerne, der er godt gang i salget. Det tiltaler mange at blive en del af en nystiftet andelsforening, hvor man i en nyopført ejendom har en unik mulighed for at stifte en forening med en attraktiv belåning. Det er noget helt særligt, som man ikke har haft mulighed for i Randers i over 10 år, siger ejendomsmægler Søren Kellberg fra EDC Poul Erik Bech.

Annonce

Lejlighederne svinger i størrelse fra 94 til 132 kvadratmeter og har tre eller fire værelser. De bliver alle indrettet i skandinavisk stil med kvalitetsmaterialer, der sikrer nem vedligeholdelse.

Indflydelse på indretning

- Det er også et stort plus, at det er muligt at få indflydelse på materialevalg og mindre tilpasninger af indretningen på det forholdsvist tidlige stadie i projektet, siger Søren Kellberg.

Andelsboligerne får rummelige altaner og et stort køkken/alrum med god plads til både spise- og opholdsafdeling. Lejlighederne bliver med gulvvarme overalt, og badeværelserne får klinker på gulv, store brusenicher og plads til boligens vaskesølje.


Vi oplever stor interesse for andelsboligerne, der er godt gang i salget. Det tiltaler mange at blive en del af en nystiftet andelsforening, hvor man i en nyopført ejendom har en unik mulighed for at stifte en forening med en attraktiv belåning. Det er noget helt særligt, som man ikke har haft mulighed for i Randers i over 10 år.

Søren Kellberg, ejendomsmægler EDC Poul Erik Bech


- Derudover er der til andelsboligerne p-pladser lige uden for døren i nyt p-hus. Alt i alt tiltaler både boligerne, priserne og placeringen på den nye andelsforening mange købere – lokale såvel som fra oplandet omkring Randers, påpeger Søren Kellberg.

Fakta om Andelsforeningen Sporbyen

Indflytning den 1. december 2021

Boligstørrelser på 94-131 m2

Indskud på 629.600-791.100 kr.

Boligafgift på 5.232-6.755 kr.

Kimbo Byg er bygherre på andelsboligforeningen, og Arne Andersen Vrå er totalentreprenør. De står også bag de 67 nyopførte ejerboliger i Sporbyen Scandia, som stod færdigbygget i efteråret 2020, og som EDC Poul Erik Bech har formidlet salget af. Projektudviklingsdirektør Arne Andersen fortæller:

- Det er fantastisk at arbejde på Sporbyen Scandia, da man har mulighed for at skabe rammerne om en hel lille by. Det bliver et mangfoldigt sted, hvor folk kommer hinanden ved på kryds og tværs, og derfor etablerer vi også et gårdhavemiljø med hyggelige omgivelser, som vi håber bliver samlingspunktet for Andelsforeningen Sporbyen.

Andelslejlighederne indrettes i fem etagers huse og ligger på tredje, fjerde og femte sal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Randers FC melder udsolgt til pokalfinalen: - Det forslår som en skrædder i helvede

Sport For abonnenter

Kaotisk optakt før Cimbria-nedtur i semifinalen: - Han har svigtet klubben og sine holdkammerater for egen vindings skyld

Annonce