Annonce
Randers

Sporede tyv gennem stjålet iPad: 28-årig slap ikke fra politiet

Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Randers: En 28-årig mand blev mandag anholdt og sigtet for tyveri, efter at politiet havde haft held til at spore ham gennem en stjålen genstand. Det fremgår af Østjyllands Politis døgnrapport.

Den 28-årige mand havde om morgenen omkring klokken 5.20 stjålet en varevogn, som holdt i tomgang på Toldbodgade, mens en 36-årig mand i et kort øjeblik ikke befandt sig i den. Den 36-årige nåede lige at se varevognen køre fra stedet.

I den lå en taske med en iPad, som politiet efterfølgende brugte til at spore bilens bevægelser til Marielundsgade, hvor den blev efterladt. Gerningsmanden og tasken med iPad'en fortsatte dog.

I mellemtiden havde en betjent genkendt den 28-årige, og da iPad'en kunne spores til et sted tæt ved gerningsmandens adresse, begav politiet sig i den retning.

Den 28-årige mand blev anholdt i sin lejlighed, efter at han havde forsøgt at skjule den stjålne iPad ved at smide den ud af vinduet. Det blev dog opdaget af en betjent, der dækkede bagindgangen til lejligheden.

Politiet fandt både taske og bilnøgler i lejligheden, og de kunne dermed tilbageleveres til den 36-årige ejermand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce