Annonce
Østjylland

Efter sporskiftebøvl: Normal drift på Grenåbanen

Problemer med et sporskifte på Nørreport tvinger letbanens linje 1 - Grenaabanen - til at benytte Linje 2's spor mod Lystrup. Det betyder, at passagerer ikke kan benytte Østbanetorvet, Vestre Strand Alle og Thorsøvej. Scanpix/Henning Bagger/arkiv
Letbanen kunne i en periode lørdag ikke betjene stoppestederne Østbanetorvet, Vestre Strand Allé og Thorsøvej. Nu er driften igen normal.
Annonce

AARHUS: Efter problemer med et sporskifte på Nørreport er Grenåbanens drift normal. Dog må passagerer, ifølge Midttrafik, være forberedt på mindre forsinkelser.

Havde man tidligere på dagen, lørdag, planer om at tage med letbanen fra Østbanetorvet, Vestre Strand Alle og Thorsøvej blev man slemt skuffet.

Letbanens Linje 1 kunne på grund af problemer med sporskiftet på Nørreport ikke kan køre ud på Grenaabanens spor gennem Risskov mod Lystrup. Og her ligger de tre stoppesteder.

I stedet måtte Linje 2 benytte Linje 1's spor op gennem Nørrebrogade og Randersvej ud mod Lystrup.

For at få plads til Linje 2 har letbanen aflyst alle Linje 1's afgange mellem Aarhus H og Aarhus Universitetshospital. Afgangene er nu genoptaget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mariagerfjord

17 coronasmittede på én uge i Mariagerfjord

Annonce