Annonce
Sport

Sportsdirektør i Cimbria: Klubben er på rette vej

Randers Cimbria jagter mandag aften bronze mod Team FOG Næstved. Arkivfoto: Axel Schütt

Randers Cimbria skal mandag aften forsøge, at vinde bronze, når holdet gæster Næstved. Finalepladsen glippede på dramatisk vis mod Horsens IC, men sportschef Morten Hansen er tilfreds med klubbens udvikling.

Randers: Randers Cimbria missede i sidste uge muligheden for en billet til klubbens blot anden DM-finale.

I semifinaleserien var Randers Cimbria på forhånd underdogs i mødet med Horsens IC, der de sidste tre år forinden var i DM-finalen.

Det lignede også et hurtigt exit for randrusianerne efter de to første kampe, hvor Horsens IC vandt to smalle sejre, men med ryggen mod muren leverede Chris Nielsen og co. pludselig varen.

Derfor røg semifinaleserien ud i en afgørende kamp i Forum Horsens, hvor vinderen af kampen ville booke en billet til DM-finalerne. Det skulle endnu en gang blive en tæt og dramatisk kamp, men HIC trak det længste strå, og en flok skuffede Randers Cimbria-spillere må derfor nøjes med en bronzekamp.

Sportsdirektør i Randers Cimbria, Morten Hansen, mener, at det var de små marginaler, der sendte HIC i finalen.

- Jeg var stolt af, at vi gav dem så stor modstand, men i sidste ende manglede vi lige det sidste, og sådan er gamet. Selvfølgelig var det også træls, for vi havde i den grad sat næsten op efter finalekampe, siger Morten Hansen.

Randers Cimbria havde inden denne sæson ikke vundet en slutspilskamp i flere år, og derfor mener Morten Hansen, også at det går i den rigtige retning.

- Jeg synes helt klart, det viser, at klubben er på vej i den rigtige retning. Vi fik gjort god reklame for sporten gennem vores nervepirrende TV-kampe, og vi har også fået rigtig god respons fra vores sponsorer, fortæller Morten Hansen.

I løbet af slutspillet fik Randers Cimbria større og større opbakning fra de randrusianske tilskuere, og det kulminerede med over 100 medrejsende fans i den afgørende semifinale i Horsens.

-Der skal lyde et stort tak til alle, der støttede os. Det var helt fantastisk, og det er jo også et bevis på, at klubben er på vej i den rette udvikling, siger Morten Hansen.

Annonce

Mike Nielsens rolle

Mandag aften spiller Randers Cimbria sidste kamp i sæsonen, når de møder Team FOG Næstved på udebane i en duel om årets bronzemedaljer. Det er ikke alle på holdet, der ser lige meget frem mod den kamp.

- Det er ingen hemmelighed, at især amerikanerne har svært ved at sætte næsen op efter en bronzekamp, hvor vi andre har lidt nemmere ved det. Når det er sagt, så vil vi stadig komme med alt, hvad vi har, så vi kan slutte sæsonen godt af, forsikrer Morten Hansen.

Ifølge sportsdirektøren har Randers Cimbria i denne sæson rykket sig på det sportslige plan og er en del af top 4 i Danmark. I næste sæson vil klubben gerne styrke det forretningsmæssige.

- Vi ansatte Mike Nielsen i en fuldtidsstilling, hvor han både er hjælpetræner og står for sponsorer og events. Han har gjort et fantastisk stykke arbejde, og vi forventer, at vi får endnu bedre styr på promovering i næste sæson. Jeg tror, det bliver rigtig godt, siger Morten Hansen.

- Har I taget stilling til, hvilke spillere, der fortsætter i klubben, og om Erik Olson skal fortsætte som træner i næste sæson?

- Nej, det har vi ikke endnu. I starten af maj skal vi have nogle evalueringsmøder, hvor vi vil finde ud af, hvem der skal fortsætte i klubben i næste sæson, slutter Morten Hansen.

Randers Cimbria spiller bronzekamp mandag aften klokken 18.30 i Næstved Arena.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce